Üniversitede 11.000 TL bütçe ile laptop vs masaüstü

Bütçe
10.000tl - 11.000tl
Masüstü almak hata olur senin için. Yeri gelir okula götürmek durumunda olursun. Bunun için dizüstü almak en iyisi.
 
Bütçeniz yükselirse bundan başka laptopa bakmayın, hem işlemci hem ekran kartında hemde ekran konusunda Fenix'i tokatlıyor. 1 sene garantisi var. İngilizce klavye sorun olmazsa kesinlikle buna yönelin.
Bütçeniz artmazsa bunada bakabilirsiniz.
 
Merhabalar, herkede iyi akşamlar dilerim;
Üniversite serüvenim yaklaşıyor, amacım 10-11k TL arasında bir cihaz almak ama daha kasa mı almalıyım yoksa laptop mu karar veremedim, üniversiteye geçeceğim için büyük ihtimal yurtta kalacağım eğer özel yurt vesairede kalırsam kasa götürebilir miyim hiç bir fikrim yok. Eğer kasa alabilirsin derseniz kasaya yöneleceğim eğer laptop al derseniz, açıkçası iyi bir oyun performansı istiyorum bundan dolayı da "Monster Tulpar T7 v20.2" modeline bakınıyorum, arkadasım 2 aydır kullanıyor ve gayet memnun ama emin olamadım ve size sormaya karar verdim, biliyorum Monster ve Casper markasını çogu insan sevmiyor ama 11k tlye rtx özelliğini sunan bulabildiğim tek model buydu. Tavsiyelerinizi bekliyor olacağım.
Ben de üniversite okuyorum. Kesinlikle laptop almalısınız. Çünkü sürekli taşımak gerekiyor. Masaüstü çok sıkıntı olur. Masaüstü fiyatına göre daha fazla şey sunabilir fakat taşınabilirlik önemli bir unsur.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı