Laptop fanından çok fazla ses geliyor

  • Konuyu başlatan charm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 735

charm

Hectopat
Katılım
29 Ocak 2020
Mesajlar
2.452
Makaleler
3
Çözümler
5
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sıcaklık değerleri boşta 50 derece ve fan sesi rahatsız edecek derecede çok. Bu durumun önüne nasıl geçebilirim?
 
Bendede aynı sıkıntı vardı tamirciye götürcektim vazgeçtim içini açtım fanı söktüm ilk defa laptop açıp fan söktüm ve başarılı oldum fanı temizledim ayrıca pervaneyi çıkarıp pervanenin takıldığı o yuvaya 1-2 damla yağ damlattım ve sonuç muhteşem fan artık sessiz çalışıyo ve ısınma sorunu ortadan kalktı.
 
Bende de aynı sıkıntı vardı tamirciye götürcektim vazgeçtim içini açtım fanı söktüm ilk defa laptop açıp fan söktüm ve başarılı oldum fanı temizledim ayrıca pervaneyi çıkarıp pervanenin takıldığı o yuvaya 1-2 damla yağ damlattım ve sonuç muhteşem fan artık sessiz çalışıyor ve ısınma sorunu ortadan kalktı.

Masaüstü olsa temizlerim ama laptop çok hassas bir yerine dokundunmu laptop ölüyor.
 
Masaüstü olsa temizlerim ama laptop çok hassas bir yerine dokundunmu laptop ölüyor.
Hayır öyle bir şey yok. Tornavida tutmayı bilmiyorsan ölür. Bizim 10 senelik laptobun içini kaç kere açtık temizledik, hep yaptığımızda da daha sağlıklı çalıştı.
 
Hayır öyle bir şey yok. Tornavida tutmayı bilmiyorsan ölür. Bizim 10 senelik laptopun içini kaç kere açtık temizledik, hep yaptığımızda da daha sağlıklı çalıştı.

12 yaşındayım babamla yapmayı düşünüyorum onun yerine bilgisayarcıda yapsam olmaz mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı