MSI H310M PRO VDH Plus BIOS güncellerken son sürüm mü yüklenmeli?

emretas006

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2020
Mesajlar
619
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MSI H310M PRO VDH Plus anakartım var. Tahminimce BIOS sürümü 7C09V14 ben hiç güncellemedim. 7C09v15, 7C09V16 en son 7C09V17 çıkmış pek BIOS güncelleme işine girmek istemiyorum ama yapacak olursam en son çıkanı mı yüklemeliyim tek tek mi yükseltmeliyim. Bir de kaç dk sürer bu iş?
 
Maksimum 10 dakika sürüyor ama elektrik kesilmemesi için bildiğin duaları etmelisin. Ben servisiyle uğraşmayayım diye öyle yapmıştım güncellerken. 🤪

Sürüm kısmına gelirsem, orada kırmızı yazıyla belirtilir, işte şunu yüklemeden önce bunu yüklemelisin ki son sürüme güncelleyebilesin gibi. Öyle bir uyarı yoksa direkt son sürümü kurabiliyorsun.

Edit: Anakartına baktım, öyle bir uyarı yok, son sürüme güncelleyebilirsin doğrudan. Ama eklenen şeylere baktığım ses sürücüsü ve birkaç mikrokod'dan başka bir şey eklenmemiş. Şu anlık değmez gibi güncellemek.
 
Yapmalı mıyım sence hiç yapasım yok bana ne faydası olacak bunun?
Editlemiştim ilk yorumu. Dediğim gibi son sürüme güncellemen birkaç mikro güncellemeden başka hiçbir şey getirmeyecek sana. Gerek yok şu anlık. Uğraşmana değmez. Zaten senin de gönlün pek razı değil, ya bir şey olursa kafasındasın.
 
Editlemiştim ilk yorumu. Dediğim gibi son sürüme güncellemen birkaç mikro güncellemeden başka hiçbir şey getirmeyecek sana. Gerek yok şu anlık. Uğraşmana değmez. Zaten senin de gönlün pek razı değil, ya bir şey olursa kafasındasın.
aynen o kafadayım yapmayayım en iyisi bi 8 daha ram alıcam aynından onu görmesi için gerek yoktur umarım aynı anakarttan arkadaşımda vardı görmedi iki rami servise verdi
 
Aynen o kafadayım yapmayayım en iyisi bir 8 daha RAM alacağım aynından onu görmesi için gerek yoktur umarım aynı anakarttan arkadaşımda vardı görmedi iki RAM'i servise verdi.
Hayır gerek yok bunun için fakat ben 1 RAM varken onun satılıp kit alınması taraftarıyım. Çünkü arkadaşınızda olduğu gibi uyum problemleri çıkabiliyor nadiren.
 
Arkadaşın taktığı RAM kitti görmedi işlemci pini yamuk diye olabilir mi servise verdi aldı pinleri düzeltmişler RAM yuvalarında bir şey olmadığı yazılmış.
Bilemiyorum. Sistem eskiden çalışıp kit RAM alınca çalışmıyorsa sorun işlemci pinin de değil, RAM'ler de veya oynanmış kablo bağlantılarında olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı