Ceza süreleri sizce nasıl?

Ceza süreleri uzatılmalı mı?


  • Oy verenlerin toplamı
    132
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Birşey" yazdım diye 3 gün ceza yedim. Tamam haklılar ama ceza devam ederken konu açılmalı ve kendi konularımıza mesaj yazabilmeliyiz. En ama en mantıklısı bu.
İlk hatan ise veren moderatör merhametsizlik yapmış. Ufak hatalarda kullanıcı engellemeye gerek yok, bundan zevk alan moderatörler vardı geçmişte. Şahsen ben beni yoran yazım yanlışlarında veriyordum, o da standart olan 1 günlüktü.

5'ten fazla cezası olan kişiye 1 saatin az olduğunu düşünüyorum, işte iş standarda bağlanırsa sorun olmaz.
 
@UBerk Raporlama ile art niyetli bir ceza veren moderatör varsa o da bunu görebiliyor. Sadece yönetici olanlara ulaşılabilecek kolay bir yöntem daha iyi olur, diğer türlü kimi kime şikayet ediyorsun durumu oluşuyor. O anda bu raporla uğraşan moderatörün diğer moderatör üzerinde bir yaptırım gücü yok. Çok büyük oranda o konu o anda çözüldü olarak işaretlenip umursanmadan kapatılıyor.
 
İlk sayfadaki mesajımı okumalısın.
Konuda arkadaş yazım yanlışıyla yazıyordu her cümlesinde maşallah yapılabilecek tüm yazım hatalarını yapmış arkadaş yazdım yorum olarak gereksiz mesajdan ceza aldım sonra konuda bir moderatöründe cevap yazdığı ama ceza vermeden konunun devamı yanlışların etmesini sağladığı ben neden moderatör ceza vermedi o kadar yanlışa diye sorguladığımda kaç tanesini rapor ettiniz dediler ki ben 2 tanesini raporlayıp açıklamasına fazlaca yanlış olduğunu belirtmiştim bu şekilde cezamı arttırmışlardı rapor cezası verdilerdi birde.
 
@Zcherby Cezalarının gereksiz olduğu konusunda hiç emin olamadım. Özellikle yazım kurallarıyla ilgili olan cezalarının, son mesajında bile bir sürü hata var. Ayrıca noktalama işaretlerini kullanmayı öğrenmen lazım. :D
 
Böyle bir şey mümkün değil pek. Kolay kolay kimseye 1 ay ban vermiyorlar zaten. Ban yediysen, hak etmişsindir.
Öyle bir şey yok. Size takan bir mod bomboş bir sebepten dolayı (mesela tehdit) 3 ay size tekmeyi vurabilir :)

Yakın bir arkadaş yedi de, ben de ondan biliyorum işte...
 
@Zcherby Cezalarının gereksiz olduğu konusunda hiç emin olamadım. Özellikle yazım kurallarıyla ilgili olanların, son mesajında bile bir sürü hata var. Ayrıca noktalama işaretlerini kullanmayı öğrenmen lazım. :D
Yazım denetiminden düzeltiyorum olduğu kadar kusura bakma ama benim hayatım mesleğim burası değil kafa dağıtmaya geliyorum ben buraya o kadar dikkat edip triplere girmenin anlamı olduğunu düşünmüyorum.
 
Böyle bir şey mümkün değil pek. Kolay kolay kimseye 1 ay ban vermiyorlar zaten. Ban yediysen, hak etmişsindir.
iPhone X'i dolmuşta bulan ve size niye sordum? Satayım en iyisi diyen birine yazdığım mesajdan 1 ay aldım. :)
Tamam ceza haklı idi ama 1 ay biraz fazlaydı :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı