Ceza süreleri sizce nasıl?

Ceza süreleri uzatılmalı mı?


  • Oy verenlerin toplamı
    132
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuda arkadaş yazım yanlışıyla yazıyordu her cümlesinde
1- Kimsenin hatasını düzeltmek zorunda değilsin. Alıntılamazsın, olur biter. Etiket bu yüzden var.

2- Kimseyi uyarmak zorunda da değilsin.

3- Spam rapor atmana da gerek yok, 1 kere rapor atıp bekle.

Bunları anlayıp, cümle kurmayı ve noktalama işareti kullanmayı öğrenirsen kolay kolay ceza yemezsin.
 
@UBerk Raporlama ile art niyetli bir ceza veren moderatör varsa o da bunu görebiliyor. Sadece yönetici olanlara ulaşılabilecek kolay bir yöntem daha iyi olur, diğer türlü kimi kime şikayet ediyorsun durumu oluşuyor. O anda bu raporla uğraşan moderatörün diğer moderatör üzerinde bir yaptırım gücü yok. Çok büyük oranda o konu o anda çözüldü olarak işaretlenip umursanmadan kapatılıyor.

Yöneticinin gözünden kaçmaz, uyarılar denetleniyordur muhakkak.
 
Banları modlar veriyorsa çok saçma veriyorlar. Eğer sistem otomatik atıyorsa modların vermesi lazım, ki modlar veriyor cezaları diye biliyorum, çok aşırı saçma cezalar var. Bir insan -de/-da yazımı yanlışından ceza alır mı? Türkçe sınavındayız sanki. Saçma sapan cezalar veriliyor, itiraz etsen daha kötüye gidiyor. Kendi yazdıkları yazılarda bile bazen hatalar olması işin cabası. Belki adamın şivesi var öyle biliyor. Şivesinden dolayı ban yiyende var, gördüm forumda. Acilen bu saçmalığın düzelmesi lazım. Bildiğin adamı dışlamak bu. Cezaya da gelirsek isterse sınırsız atsınlar ama bu saçmalık düzelsin sonra ceza saatini ayarlasınlar bence.
 
Böyle olunca da haksız bir ceza atınca cezayı veren kişinin "özür dileriz, bir yanlışlık olmuş." demesini beklemek saçmalık olur. :ROFL:

Alt taraftan üst tarafa doğru okuyun.

Adsız.png
 
1 aydır, bir sebepten ceza yemiyorum, ceza yememek tuhaf bir duygu.
Bazı cezalar için uzatılmalı.
 
@AREMY Mesajındaki hatalar için 1 saat değil, müebbet verilse haklı bulurum moderatörü. :D Ayrıca yazım kuralları bellidir, yazılı kurallardır. Konuştuğun şiveyle bir alakası yok.

@UBerk O konuda şüphelerim var açıkçası, çoğu zaman ses çıkarılmadığı sürece yöneticinin çözülen raporları inceleyip moderatöre sorular sorduğunu sanmıyorum. Geçmişte benim 2 dönemimde de buna denk gelmedim.
 
Yöneticiler bulunuyor. Yöneticiler sayesinde olayı çözdüğüm oldu.
Eskiden Mikail Fidan varken bir haksızlık olunca gerçekten "Bir hata olmuş" diyerek moderatörü uyarabiliyordu. Şimdi sadece Emre C. var ve ben henüz böyle bir şey olduğunu görmedim.

Alt taraftan üst tarafa doğru okuyun.

Eki Görüntüle 848338
Daha az mesajı olan üyeler için biraz daha hoşgörülü davranabiliyorlar. @Samotne Ciasteczka'ın vaktinde aldığı 1 aylık cezaya itiraz ettiği zaman hiçbir şekilde hakkını arayamamıştı.
 
2. el yasaklarının %90'ının boş yasaklar olduğunu düşünüyorum, ayrıca uygunsuz üslup hariç cezaların uzatılması gerektiğini de düşünmüyorum. Düzenlerken unutulan bir büyük harf için 6-12-24 saat ban yemek hiç mantıklı değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı