6 Yıllık üniversite anısı

Bazı arkadaşlar beklemiş. Onların hatrına özet geçeyim.
Hayatımın aşkını yaşamak üzereyken üst üste gelen ailevi olaylar ve başka kadınların olaya dahil olması.
Sonu kötü biten bir hikaye. Sorusu olan varsa sorsun gerçi yanıtlar mıyım bilmiyorum fake troll kolpacılar dolmuş başlığa.
Biride yazmış 5 aylık üyesin. Evet 5ay üyeyim ama çocukluğumdan beri technopattayım.
Üyelik açmadım sadece.
Ve sadece üniverstede değil hayatım boyunca bana kattıklarınızdan dolayı size teşekkür ediyorum önder hocam bana da önder oldunuz.
Sizleri hayal kırıklığına uğrattıysam üzgünüm daha fazla anlatmayacağım.
 
Yalan kolpa diyenler olmuş.
O günleri günlükten okudum atmadan önce ve ister inanın ister inanmayın ama bazı şeyleri kimseye anlatamayacağım kararına vardım. Diyeceksiniz ki oraları kırp. Eğer anlatmazsam oraları hiçbir anlamı kalmaz. Sizi de umutlandırdım boşa ama burada anlatırsam hem başım belaya girebilir. İyi akşamlar, yalan kolpayla işim yok.
İsimleri değiştirip hikayeyi sunmak gibi bir alternatifi düşnümüşsün ama yine de anlatmamışsın. İllegal bir şey yapmadığın sürece başının belaya gireceğini sanmıyorum. Zaten isimleri değiştirerek hikayeyi bize sunacaksın, hikayeyi artık niye anlatmıyorsan. Gerçi şu an boşuna dil döküyorum çünkü kolpa bir konu.
 
Sonunda anlatmaya karar verdim. Varsa 1 2 kişi anlatayım. Wordden hazırlıyorum ben bir iki kişiden ses gelirse atarım buraya. Konu biraz eskidi ben de duvara anlatmak istemem.
 
Hocam o kadar okudum hikayeyi yarıda bırakıp gitmiş adam yok mu bunun devamı? :D
Yıllar sonra başka bir konu altında farklı bir kullanıcı adıyla hikayeyi daha derleyip toplayıp karakter isimlerini aynı bırakarak anlatmaya çalıştı. Ben de bir yerden tanıdık geldiğini ve bunun çalıntı olduğunu söyledim. Yeni hesabı da tanımadığımız için modlar çaylağı bastı kendisine. Orada da hikayeyi bitiremedi kaldı öyle. 😅
 

Geri
Yukarı