Hytale Minecraft'ı geçer mi?

Cahilliğine ver arkadaşın.
Bu Cyberpunk'ı oyunun yapımcısı bile bu Türkler kadar savunmuyor yalnız. GTA ile karşılaştırma yapıldığında yaygara çıkarıyorlar. Yok neymiş iki oyunun tek benzer yanı silahmış. İçtiklerinden bana da biraz verseler keşke o kafayı yaşamak isterdim. Onu geçtim Valorant ile CS'nin nasıl alakası yok??
 
Bu Cyberpunk'ı oyunun yapımcısı bile bu Türkler kadar savunmuyor yalnız. GTA ile karşılaştırma yapıldığında yaygara çıkarıyorlar. Yok neymiş iki oyunun tek benzer yanı silahmış. İçtiklerinden bana da biraz verseler keşke o kafayı yaşamak isterdim.
Ben iki oyunu da bitirdim ama ikisi aynı kefede değil ve zaten CyberPunk hikayesi dışında her anlamda leş.
 
Bu Cyberpunk'ı oyunun yapımcısı bile bu türkler kadar savunmuyor yalnız. GTA ile karşılaştırma yapıldığında yaygara çıkarıyorlar. Yok neymiş iki oyunun tek benzer yanı silahmış. İçtiklerinden bana da biraz verseler keşke o kafayı yaşamak isterdim.

Bunların Cp'yi savunduğu kadar ben 1050 Ti'yi savunmuyorum düşün artık. D.
 
Bunların Cp'yi savunduğu kadar ben 1050 Ti'yi savunmuyorum düşün artık. D.
CP 2077 savunduğumu nereden çıkardığınızı bilmiyorum ben sadece aynı türde değiller dedim.
 
Bana sorarsanız, Hytale Minecraft için bir şans olabilir. Fakat Hytale minecraft’ı geçemeyecektir. En fazla baş başa olabilirler fakat Hytale geçemez. Hytale eğer büyürse Minecraft ile rekabet edecektir. Microsoft’un ise bu rekabette geri kalacağını hiç sanmam. Üstte bir arkadaş da aynısını söyledi. Ona hak veriyorum.
 
Dedikleriniz doğru. Ancak sırf bu sebeplerden dolayı, Minecraft gibi bir oyunu geçmesi mümkün değil. Minecraft artık bir marka. Dünyanın en büyük markalarından birisi. Her platformda Minecraft var. Ders olarak öğretilen ülkeler bile var. Mayıs 2020 raporuna göre, aylık 126 milyon aktif oyuncusu var. Bu çok büyük bir rakam ve geçilmesinin mümkün olduğu düşünmüyorum.
Öyle ama Hypixel de boş değil yani. Hytale çıktıktan sonra Minecraft'ın çok oyunculu tarafında büyük bir düşüş yaşanır. Zaten yıllardır Minecraft oynuyoruz, doğru düzgün yenilik yok oyunda. Hytale çıksın arkadaşlarla hemen alıp oynamaya başlarız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı