CS:GO ve Valorant farkları

SnClepzBey

Centipat
Katılım
2 Haziran 2020
Mesajlar
126
Yer
Adana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle bu CS:GO konularına girip " Valorant en iyisi CS:GO öldü kimse girip oynamaz. Hile çok Valorant'ta hiç yok. Yaş kitlesi yüksek (aslında ortalaması 9 10) vurus hissiyatı çok güzel özellikle asıl vandal) yazan arkadaşlar...
Neden bu kadar ilahi seviyede tutuyorsunuz oyunu? Öncelikle benim gözümdeki farklar.
1-)Counter-Strike gerek grafik gerek yaş kitlesi olsun Valorant'a göre katbekat daha önünde. Counter-Strike oynayan 15 yaş altı kolay kolay rastlamassiniz. Rastlamak isteyenler hemen bir Valorant'a girip oyun arasın ve lobide v ye bassın.
2-)Vurus hissiyatı M4A1S, M4A, AK47 AWP silahlarınin vuruş hissiyatı çok hoş. Skin olsun olmasın aynı hissiyat. Ama Valorant'ta o hissiyatı almak için oyuna 50 60 TL yatırıp bir skin almam lazım 😁
3-)Karakter yetenekleri bazıları o kadar saçma ki... Örneğin Phoenix yere ateş atıyor sen yaklaşınca eriyor bir anda canın ama adamın canı fulleniyor.
3-)Cypher Jett Sage yor Omen buglari bitmez. 😁 Cypher Sage sayesinde imkansız yerlere bile kamera atabiliyor ve mapin yarısını izliyor tek bir yerden. Jett'e ile duvara giriyor.
4-) CS:GO kolay kolay ölmez bu kadar oyuncusu olan bir oyun. Bir anda düşmez piyasadan ve sürekli güncellemeler almaya başladı gerek yeni modlar gerek Battle Royale.
5-)Son olarak hile sorununuzu cevaplayalim. Eğer paranız var vaktiniz yoksa seçkin alın. Ama vaktiniz varsa tek yapmanız 21 sv. Olmak abartı bir durum yok. 1 ay da en geç 2 ayda olabilirsiniz günde 3 4 saatle. Sonra hileler minimuma düşüyor. Ve önünüze çıkan her adama lütfen artık hile demeyin. One tap mi yediniz tebrik et oyununa devam et ne küfür ediyorsun adama (hile kapa **...)Vs.
Diyeceklerim bu kadar aklıma bu kadar geldi. Ekleyecekler varsa sevinirim bu oyunun bu kadar kusuruyla bakalım daha da nasıl ilah edecekler?
 
Valorant daha yeni bir oyun ve bugları olması normaldir neden bu kadar nefret kustun anlamadım. CS:GO konusunda haklısın CS:GO ölmez, benim de Valorant'da saçma bulduğum birkaç şey var örnek verecek olursak adam bana rastgele sıkıyor HS atıyor. CS:GO'da Türkiye serveri olmaması ise ayrı bir konu. İkisi de taraflarına göre iyi oyunlar.
 
Valorant bozuk bir oyundur. Ben Riot'un oyunları dışında başka hiçbir oyunun destek sayfasında uzun bir sorun listesi görmedim açıkçası.
 
Ben şahsen CS:GO'yu beğeniyorum öncelikle o CS:GO'nun fizik motoru hiçbir oyunda yok 2 CS:GO daha optimize bir oyun Valorant'ın cartoon grafiklerine göre çok daha yüksek FPS alıyoruz 3 Valorant bug dolu bazen oynamakta çok zorlanıyorum.
 
Sen CS fanboyu değilsen bende bir şey bilmiyorum.
"Şey" kelimesinin daima ayrı yazıldığını bile bilmeyen birisi yazdı bunu.
Ayrıca maddelerine açıklamalar koymuş. Beğenmek zorunda değilsin. İlla hemen bi' karşı çıkmanız lazım ya.


1-)Counter-Strike gerek grafik gerek yaş kitlesi olsun Valorant'a göre katbekat daha önünde. Counter-Strike oynayan 15 yaş altı kolay kolay rastlamassiniz. Rastlamak isteyenler hemen bir Valorant'a girip oyun arasın ve lobide v ye bassın.
Veya direkt Jett kitlemen yetiyor :)



Ama rehberde olmayan bir şey var:
Valve yıllardır bu işi yaparken ve ilk oyunu CSGO değilken, Valorant'ın da bu kefeye konmuş olması pek doğru bir rekabet değil bence.
 

Geri
Yukarı