Brawl Stars hakkında ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlarla oynuyordum, tabii bilgisayar oyunları nedir bilmeyen arkadaşlarla.

16000 kupa kastım, bir tane bile düzgün karakter gelmediği için sinirlenip bıraktım. 3 tane destansı, 1 tane gizemli dışında karakter gelmemişti.

Biraz daha karakter gelseydi 20K üstü kupa yapardım, 16000 üstüne çıkmak istesem sevmediğim karakterleri bile 25 rütbe üstüne çıkarmam gerekiyordu, kim uğraşır onunla.
 
İyi, iyi ki var. Kuzenlerimle buluşunca bizi rahat bırakmayan 3 tane yaşları 5 olan küçük kuzenim olduğu için bana ağrı kesici gibi geliyor. Allah yapanlardan razı olsun.
(Yani 30dk olsa bile kafa dinleyebiliyoruz.)
Ama youtube kirliliği yaratıyor Allah yapanların başında çalsın oyunu yapımcısını ormana götürüp "bir daha yapmayacağız" diyene kadar kendi oyunlarını oynatmak lazım ha diğer yandan çocuk oyalama kısmında cidden başarılı
 
Clash Royale kadar iyi değil bence. 3-4 yıl boyunca sıkılmadan ve para yatırarak oynamıştım. Daha sonra bırakmıştım. En son 2018 de aktif şekilde oynadım. Brawl Stars ı ilk çıktığında yükledim fakat sıkıcı geldiği için geri silmiştim.
 
Ama youtube kirliliği yaratıyor Allah yapanların başında çalsın oyunu yapımcısını ormana götürüp "bir daha yapmayacağız" diyene kadar kendi oyunlarını oynatmak lazım ha diğer yandan çocuk oyalama kısmında cidden başarılı
Ben zaten çocuk oyalaması açısından iyi diye demiştim, küçücük çocukların YouTube'a girmesine izin veren ebeveynlerin suçu, orada küfür etmeyi komik sanan insanlar bile var.
 
Bence gayet güzel bir oyun. Küçük yaşta oynayan kitlesi yüzünden sevilmemiş olabilir ama zaten oyunda öyle ahım şahım sohbetin olduğu bir yer yok ki. Siz seviyorsanız oynayın. Clash of Clans'ı oynamadım sayılır ama Clash Royale'i oynamıştım o da gayet güzeldi. Hatta en çok oynadığım mobil oyun Clash Royale'dir herhalde tabii sonra oyun saçmalaşınca herkes bıraktı ben de dahil.
 
Oyunu ne düşünüyorsunuz ne demek? oyun en sevdiğim oyun şuan günde 2-3 saat oynuyorum ama eskiden yani iki buçuk yıldır oynuyorum ilk başladığımda günde 10-12 saat arası oynuyordum ve şuan 10 ve üzeri hesabım var ana hesabım yirmi bin kupa ikinci 12 bin üçüncü 8.600 kupa diğer hesaplarım 5 bin ve altı ana hesabımda 37 karakter var ve ayrıca 5 hesabımda an az 2 tane efsanevim var.Oyunun tek sıkıntısı ana hesabım 20000 kupa 37 karakter ve 4 aydır birşey çıkmıyor.Oyunun tek kötü yanı karakter çıkartmak çok zor ama oyun çok güzel iki buçuk yıldır oynuyorum,videolarını da izliyorum.Yaşım ise 11 ve hiç para yatırmadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı