Oyun ve Çizim için laptop tavsiyesi

BaranY

Femtopat
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar. İnşaat mühendisi olarak çalışmaktayım. İşteyken Autocad, Sta4cad vs. gibi programlar, boş zamanımda ise oyun oynamak için laptop arayışındayım. Bütçem 8000 TL civarında. 100-200 TL esneme yapılabilir.

Abra A5 V16.6.5 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Bu bilgisayar işimi görür mü acaba? Uzman görüşü alabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşı attığı lenovo ip gamingde bazı kişiler coil whine a rastlamış, o yüzden o konuda sıkıntı çekeceğinize inanıyorsanız Acer'ı da alternatif olarak öneririm. Bu modelin soğutması + bataryası ile öne çıkıyor. Ekranı 60 HZ ama.

Her cihaz coil whine lı değil ama onlarda çıkma ihtimalı bir tık fazla.
 
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Yorumlarınızdan yola çıkarak araştırma yaptım. 60 HZ istemiyorum açıkçası ya önceden 8gb ram alıp sonra ekleticem ya da 16gb alıcam direkt.


Bu model hakkındaki yorumlarınız benim için önemli. Deneyimlediğiniz veya duyduğunuz sıkıntılar varsa belirtmenizi rica ediyorum. Teşekkürler şimdiden
 
Bu model hakkındaki yorumlarınız benim için önemli. Deneyimlediğiniz veya duyduğunuz sıkıntılar varsa belirtmenizi rica ediyorum. Teşekkürler şimdiden
Alınabilir. Soğutması iyi bir model. 4600H olan modeli önerirdim 6 çekirdek olmasından ötürü ama 60 HZ onun ekranı, 6 çekirdek ile işiniz yoksa bu modeli de alabilirsiniz 144HZ den dolayı.
 
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Yorumlarınızdan yola çıkarak araştırma yaptım. 60 Hz istemiyorum açıkçası ya önceden 8 GB RAM alıp sonra ekleteceğim ya da 16 GB alacağım direkt.


Bu model hakkındaki yorumlarınız benim için önemli. Deneyimlediğiniz veya duyduğunuz sıkıntılar varsa belirtmenizi rica ediyorum. Teşekkürler şimdiden.

O fiyata bu daha mantıklı:
İncelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı