Huawei telefon iade süreci nasıl işler?

Bentayga

Centipat
Katılım
11 Ağustos 2020
Mesajlar
119
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi akşamlar herkese. Öncelikle şunu demek istiyorum Huawei telefon almayın. ABD ile Çin arayı bozunca olan bize oldu arkadaşlar. Yeni aldığım Huawei telefonun birçok uygulmayı desteklemediğini gördüm. Sebebiyse ABD ile Çin'in arayı bozmasıymış. Kendine ait bir uygulama pazarı olan Huawei telefonların Google, Play Store ve YouTube gibi uygulamaları maalesef yok. Farklı programlarla indirmek zorundasınız. Hatta işin daha üzücü yani banka uygulamarı, martı gibi sosyal uygulamalar ve birçok oyunu farklı programlar ile indirseniz bile açılmayacak. Maalesef bu tarz uygulamaları indirdiğiniz zaman telefonda Play Store yoksa açılmıyor. Play Store indiremediğiniz içinde birçok uygulama ve oyun açılmayacak. Ben de saçma sapan yazılımlarla uğraşmak istemiyorum.

Sorum şu. Bu telefonu alalı 8 gün oldu ve iade etmek istiyorum. Bu hatayı biraz geç fark ettim. Ve en önemlisi bana Huawei pazarının birçok uygulamayı desteklemediğini söylemediler. Ayıplı ürün olarak iade etmek istiyorum arkadaşlar. Ya bir çözüm bulsunlar ya da telefonu iade edeceğim. Ama kabul ederler mi? Bu ürünü yarın iade edersem 9 gün olacak. İade yapmaları mümkün mü? Sonuçta bana söylenmedi ve ben telefonun bu sıkıntısı bilsem almazdım...
 
Hocam aldığın yere iade etmeyi dene diyeceğimde ben alacaklarını pek zannetmiyorum, benim tavsiyem letgodan, sahibindene koyup bir an önce elden çıkarman olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı