Steam hesabım çalındı

Dosya Ekleri

  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    3,1 KB · Görüntüleme: 60
Steam bankalar kadar güvenli bir platform, alınmayın ama muhtemelen 3. parti yazılımlara sitelere steam ad şifrenizi girdiniz. Cs go free skinini hemen kap! adlı linklere tıkladınız, 10 kuruşluk skinler için bir sürü siteye kayıt oldunuz orjinal steam ad şifrenizle. Bu durumda steam napsın. Ortalık rus dolandırıcı dolu. Ayrıca bakacaklarına %99 eminim hemen umutsuzluğa kapılmayın epic games de steam de oldukça kullanıcı dostu. 60 dolarlık oyunları 20 liraya alıyoruz, babamız yapmaz bunu :D. Biraz sabredin. Tabi steamı bir daha kullanmamak size kalmış ona bir şey diyemem sevdiğiniz oyun yoksa kullanmayın. Ama oyun oynamak için başka platformlarda 60 dolarlık oyunu 600 liraya alırsınız sonra.
 
Steam bankalar kadar güvenli bir platform, alınmayın ama muhtemelen 3. parti yazılımlara sitelere Steam ad şifrenizi girdiniz. CS:GO Free skinini hemen kap! Adlı linklere tıkladınız, 10 kuruşluk skinler için bir sürü siteye kayıt oldunuz orijinal Steam ad şifrenizle. Bu durumda Steam napsın. Ortalık Rus dolandırıcı dolu. Ayrıca bakacaklarına %99 eminim hemen umutsuzluğa kapılmayın Epic Games'de Steam de oldukça kullanıcı dostu. 60 dolarlık oyunları 20 liraya alıyoruz, babamız yapmaz bunu :D. Biraz sabredin. Tabi Steam'ı bir daha kullanmamak size kalmış ona bir şey diyemem sevdiğiniz oyun yoksa kullanmayın.

Çoğu popüler oyun var örneğin Ark PUBG The Forest bunlara benzer popüler oyunlar var giderse üzülürüm ve CS:GO vs. diye bir şeye tıklamadım çünkü Steam de ekstra para yatırılması gereken bir oyun oynamıyorum.
 
İlk önce sakin olun ve hesabınızı alacağınızı bilin Steam desteğe yazın sizden değiştirilmeden önceki Gmail'i ve eğer ininal vb bir kartla ödeme yaptıysanız kart numarası vb. kart sahibi gibi bilgiler istenecek bunları verdikten sonra gerisini desteğe bırak.
 
Çoğu popüler oyun var örneğin Ark PUBG The Forest bunlara benzer popüler oyunlar var giderse üzülürüm ve CS:GO vs. diye bir şeye tıklamadım çünkü Steam de ekstra para yatırılması gereken bir oyun oynamıyorum.
Hocam az önce CS:GO'ya laf mı soktunuz? CS:GO ekstra para yatırılması gereken bir oyun değil Zula ile karıştırmayalım lütfen.
 

Geri
Yukarı