15.000 TL ile Vatan'dan PC toplama

Bütçe
15.000 TL
Hocam sistem gayet iyi ama sistemi nasıl kullancağınızı bilmiyorum şahsen bana 500 GB SSD az kalır sisteminizde heran hazır oyun olmasını istiyorsanız 1TB SSD almanızda fayda var onun haricinde sisteminiz gayet iyi hayırlı geceler dilerim.
500 GB idareten bir SSD olucak. Yapmam gereken bazı şeyler varken bütçemde ona şimdilik ayıramıyacağım. Var olan PC'de bile 120 GB'yi yıllarca kullandım tasarruf etmeyi az çok bilirim. :)
 
Sistem güzel lakin PSU çok iyi değil. O sisteme C sınıfı bir PSU olmamış.

Tavsiyem A sınıfı bir PSU almanız.
Sizce 650W sistem için sınırda olan bir değer değil mi? Yanlış biliyor da olabilirim cahillimin kusuruna bakmayın.
 
Gaming.gen.tr sitesi güvenilirdir. Bu sisteme de hayır derseniz Vatan'dan bir sistem toplama çalışacağım.


Bu alınır

Vallahi hocam AMD'nin F/P için ürettiği kart bizim ülkemizde çok pahalı maalesef umarım durum düzelir.

Daha 31 Aralıkta 2100'dü ASUS Dual 5500XT 8 GB.
 
Hocam daha önce de sadece İtopya'dan PC toplama konusu açmışsınız. Benim burnuma birazcık troll kokusu geldi.
İtopya'dan açtım haklısınız ama oranın son zamanlarda duyduğum olumsuzluklar ve stok problemlerinden dolayı ve Vatan'da da tanıdık olduğundan alma işlemimi ertelemiştim. Lütfen aklınızda trollük veya başka bir şey gelmesin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı