GTA 5 i7 8700K ve GT 1030 2 GB sistemde kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

OnurDAGLI

Femtopat
Katılım
8 Şubat 2021
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben 8 bin TL'ye aldım bu PC'yi ve ekran kartı toplam 6 GB ama video belleği 2 GB ve işlemci canavar gibi. 8 GB RAM de ideal. FiveM veya normal GTA 5 en düşük ayarda yapsam kasıyor.
PC ilk geldiği hafta 5 gün kullandıktan sonra masaüstü alt tarafı yani görev çubuğu yanıp yanıp sönüyordu, ben de sıfırladım. Clicker yemişim sanırım. Sıfırladıktan sonra sanki bir şeyler kasmaya başladı. PUBG Mobile sıfırlamadan önce yani sıfırlamak mı bir şeyi değiştirdi yoksa şu an PC'mde mi bir şey var? Birisi yardım etsin, millet çöp PC ile oynuyor :(
 
Gerçekten o sisteme 8.000 TL mi verdiniz? 🙁 İmkanınız varsa kartı satıp 1650 Super vb. kartlara yönelebilirsiniz. Gerçi o sistem GTA 5 için yeterli gibi duruyor, sürücüler güncel mi?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı