Lenovo y500

SLI Çift Ekran kartı demektir Aynı iki ekran kartının bir cihazda kullanılmasına birbirlerine köprü aparatıyla bağlanıp çok müthiş performans almaya denir elbette benim fikrim iki tane GT650M Çok güzel performans verir fakat soğutma sorunu olabilir hem yeni GT7xx serileri çıktı onlara yönelmek daha mantıklı olacaktır.
 
MSI ge60 yeni modellerinde i7 4. nesil işlemci kullanıyor. Bu kesinlikle seçmen için bir tercihtir ve bence arkadaşın dediği gibi sli ekran kartları çok geçerli olsa da nvdia GTX700 serisi piyasaya sürüldü ve gelecek ge60larda üstünde yanlış bilmiyorsam 765M 3GB yada 2GB var, çok kaliteli bir ekran kartı yani. Olaya birde Lenovo ve MSI olarak bakarsak markadan da ( bence ) MSI bir tık daha önde. benim tavsiyem MSI GE60 alman yönünde tabii ki seçim, zevk ve en önemlisi alınacak bilgisayarın sahibi sensin yani karar senin. İyi forumlar :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovonun 510p modeli çıktı çıkacak yeni nesil işlemci kullanacaklar onda da...Belki bakarsınız Gt700 serisi koyarlar kim bilir?Bekleyin biraz daha acele etmeyin..
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı