Sjcam SJ4000 su altı çekimi için iyi mi?

Öncelikle merhabalar bir su altı kamerası almak istiyorum ama fazla bütçem yok. Bu kamerayı buldum. Sizce F/P ürünü müdür? YouTube'den baktığımda 4K versiyonlarının videoları var SJCam SJ4000 1080p Wifi Su Geçirmez Aksiyon Kamera Fiyatları ürün bu.
Ya da sizin önerebileceğiniz su altı kamerası var mı? F/P
Hocam ben kullandım ve kalitesini beğendim. Şahsen ben 4K çekim yapmadım. 1080P çekim yaptım su altı çekimi. Açıkçası gayet güzel ve net çekiyor sandığımdan daha güzel çekiyordu. Ben beğendim. Takılma filan yoktu akıcı bir şekilde 60FPS video kaydı alabildim.
 
8 metreye derine kadar iyi video çekersin. Ancak 8 den derini çekiyorsan. Karanlık ve az Işık sıkıntısı yüzünden bulanıklaşır. Işık kaynağına ihtiyacın olur. Asıl dikkat etmen gereken şey SJCam in de sahtesi var alırken ona dikkat et.
 
Son düzenleme:
8 merteye derine kadar iyi video çekersin. Ancak 8 den derini çekiyorsan. Karanlık ve az Işık sıkıntısı yüzünden bulanıklaşır. Işık kaynağına ihtiyacın olur. Asıl dikkat etmen gereken şey SJCam in de sahtesi var alırken ona dikkat et.
Ben en fazla 2 metre derinlikte çekim yaptım 😃. Bu arada benimki orijinal. Hocamın da dediği gibi ışık kaynağına ihtiyacın olabilir. Ama profesyonel dalım yapmıyorsan 8 metre çok bence. Amatör çekim yapıyorsan en fazla 5 metre diye tahmin ediyorum.
 

Geri
Yukarı