Aliexpress XFX 470/480/570/580 olması gerekenden düşük fiyat

Hocam konuyu biraz okursanız anlarsınız. Bu arada kartida kontrol edin derim.

Kartı halen kullanıyorum test ettim oyunda 60 derecenin üstüne çıkmıyor.
Hocam konuyu yeni fark ettim. Ben AliExpress'ten 3 adet farklı GPU satın aldım hepsini aynı satıcıdan satın aldım fake GPU yaşamadım 3 aydır kendi kullandığım GTX 950 herhangi bir sorunla karşılaşmadım satıcı linkini bırakıyorum. Evet bir daha baktım ben GTX 950 modelini 570 liraya aldım ancak 750 lira fiyatına çıkıp GTX 960 ile eşdeğer olmuş. 😥
Eki Görüntüle 864721
Gördüğümüz gibi kargo dahil 76.78 dolara temin etmişim.

Bu satıcıdan RX 580 aldım fake değildi bazen geç gönderiyor.
 
Bende bu mağazadan sipariş vermiştim.Sonra yabancı forumlarda biraz araştırdım daha sonra burada da aynı konuya rastladım.Firma fake.Hatta fransa'daki vatandaşlar gidip dükkana bakmış.Bir taksi şirketi varmış.Kargolamadan 10 gün sonra dispute açtım.3 gün sonra 1 USD teklif etti.Korona yüzünden ulaşım aksadı vs.Ürün eline ulaşınca sana 1 usd hediye edeceğim diyor.Kabul edersen aliexpress parayı mağazaya aktarıyor.Kabul etmedim.Aliexpress devreye girdi.

Aliexpress der ki ; siparişinizinden memnun kalmamışsınız üzüldük.Kargo bilgisi bulunmuyor.Bize 3 gün süre verin satıcıyla tekrar iletişime geçmeye çalışalım.

Netice olarak 3 gün daha bekleyeceğim.Umarım sonrasında para iadesi yaparlar.
Yine buradan gelişme olursa sizlere aktaracağım.
 
Bende bu mağazadan sipariş vermiştim. Sonra yabancı forumlarda biraz araştırdım daha sonra burada da aynı konuya rastladım. Firma fake. Hatta Fransa'daki vatandaşlar gidip dükkana bakmış. Bir taksi şirketi varmış. Kargolamadan 10 gün sonra dispute açtım. 3 gün sonra 1 USD teklif etti. Korona yüzünden ulaşım aksadı vs. Ürün eline ulaşınca sana 1 USD hediye edeceğim diyor. Kabul edersen AliExpress parayı mağazaya aktarıyor. Kabul etmedim. AliExpress devreye girdi.

AliExpress der ki; siparişinizinden memnun kalmamışsınız üzüldük. Kargo bilgisi bulunmuyor. Bize 3 gün süre verin satıcıyla tekrar iletişime geçmeye çalışalım.

Netice olarak 3 gün daha bekleyeceğim. Umarım sonrasında para iadesi yaparlar.
Yine buradan gelişme olursa sizlere aktaracağım.

Aynı durumdayım 23'ünde görüşmeler tamamlanacaktı ama halen devam etmekte müşteri temsilcisi ile görüşme sağlayamadım siz nasıl görüşme sağladınız anlatabilir misiniz? Dispute açtıktan sonra orası devre dışı kaldıda ulaşamıyorum yani.
 
hocam şimdi benim siparişin teslimat zamanı doldu mail de geldi ürünün onay süresi doldu diye ama aliexoresste disput lu ürün gözüküyor ama aliexpresste incelenecek ürünü gösteriyor ben bu işten bi şi anlqmadım disputu açtım aliexpress devreye girdi bu seferde 4 martı bekleyecez son karar ile ilgili zaten satıcı sahte bunu bilerek para iadesi yapsanıza biri bana beklemek dışında yapabileceğimiz neler var anlatırsa sevinirim
 
Hocam şimdi benim siparişin teslimat zamanı doldu mail de geldi ürünün onay süresi doldu diye ama aliexoresste disput lu ürün gözüküyor ama AliExpress'te incelenecek ürünü gösteriyor ben bu işten bir şi anlqmadım disputu açtım AliExpress devreye girdi bu seferde 4 Martı bekleyeceğiz son karar ile ilgili zaten satıcı sahte bunu bilerek para iadesi yapsanıza biri bana beklemek dışında yapabileceğimiz neler var anlatırsa sevinirim

Up
 
Aynı durumdayım 23'ünde görüşmeler tamamlanacaktı ama halen devam etmekte müşteri temsilcisi ile görüşme sağlayamadım siz nasıl görüşme sağladınız anlatabilir misiniz? Dispute açtıktan sonra orası devre dışı kaldıda ulaşamıyorum yani.
Müşteri hizmetleri ile görüşmedim.Siparişlerime tıkladıktan sonra dispute (anlaşmazlık) var oraya tıklayın ilgili ürünler listelenir.İlgili ürünDE ARBİTRAİON ıd 'ye tıklayın yaşanan olayların tarihleriyle açıklamaları var.Aliexpress mail attı 3 gün içinde iki kez satıcı ile iletişime geçmeye çalışacağız diye.Ayrıca aliexpress kararı diye bir buton var.Ekte paylaştım sonuca ordanda bakabilirsiniz.
Size verilen kargo takip numarasını sorgulayın.Sahte olduğu için muhtemelen sevkiyatta bir hareket yoktur.Onun ekran görüntüsünü alıp kanıt olarak sisteme yükleyin.Ben öyle yaptım umarım faydası olur.
 

Dosya Ekleri

  • 2.JPG
    2.JPG
    62,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 1.JPG
    1.JPG
    105,5 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    23,2 KB · Görüntüleme: 36

Yeni konular

Geri
Yukarı