Warband mod gözükmüyor

İşletim sistemi
Windows XP

fatihterim

Decipat
Katılım
20 Şubat 2021
Mesajlar
1.259
Sadece native gözüküyor modules dosyasına atmama rağmen Osmanlı modunu. Nedendir acaba? Son sürüm oyun. Bannerlord satın almadan bir bakayım dedim.
 
Bir şey değil hocam iyi oyunlar. Not: Bir yeri tam anlayamadım galiba demo kurmuşsunuz orjinalinde de aynısı olur Steam de sadece Steamapps girmeniz gerek

@Ekmek Reis çok teşekkür ederim kardeşim, aynısını ben yapınca olmadı, videoya bakıp yaptım oldu aynı şey olmasına rağmen. Teşekkür ederim.
 
Bir şey değil hocam iyi oyunlar. Not: Bir yeri tam anlayamadım galiba demo kurmuşsunuz orjinalinde de aynısı olur Steam de sadece Steamapps girmeniz gerek
Hocam Steam'de de var aslında denedim ama olmamıştı. Fark etim de ben klasöre ayıkla yapıp atıyormuşum direk rar içindeki kısım yerine. Sitedeki de ücretsiz hocam, eskiden CD KEY istiyordu ama artık sormuyor. Online girmiyor sadece. Eskiden oyun CD KEY olarak da satıldığı için normal sitede bulunması. Ben de zaten D&R'dan almıştım 6 yıl önce ilk 20 liraydı :)
 
Hocam Steam'de de var aslında denedim ama olmamıştı. Fark etim de ben klasöre ayıkla yapıp atıyormuşum direk RAR içindeki kısım yerine. Sitedeki de ücretsiz hocam, eskiden CD Key istiyordu ama artık sormuyor. Online girmiyor sadece. Eskiden oyun CD Key olarak da satıldığı için normal sitede bulunması. Ben de zaten d&r'dan almıştım 6 yıl önce ilk 20 liraydı :)

Hocam dediğim gibi Online oynamakta isterseniz Steam için aynısı geçerli. Not: Çözüm için teşekkürler.
 
Hocam aynı sorunu yaşadım Steam'den Warband indirdim ve Steam dışı bir yerden mod yükledim RAR'dan çıkartıp attım ama olmadı video kullanılamıyor diyor çözümü nedir ne yapmalıyım?

Hocam aradan 1 yıl geçmiş hatırlamıyorum ama herhalde modu yükleme videosuydu. Modules klasörünü, mod dosyasının içini ve boyutunu ekran görüntüsü atarsanız ve modun adını yazarsanız yardımcı olmaya çalışacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı