2 doktor maaşıyla ev alamayan insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İngiltere'de kuryelik yaparken Türkiye'den ev alma olayı biraz kurgu malûm Twitter'da abartmayı seviyorlar, onun dışında Türkiye'de doktorlar yüksek bir maaş almıyor ki, benim arkadaşım Türkiye'de az maaş aldığı için Norveç'e gitti. Bugün bir doktor ile polis ve asker aynı maaşı alıyor, memur da aynı maaşı alıyor, tıp fakültesi okuyan arkadaşlar varsa Almanya'ya gitmeyi düşünebilirsiniz, en kolay kabul eden ülke Almanya. Mefisto arkadaşım, bilmediğiniz şeylerle alakalı konuşmayın, acilde uzman olursanız o maaşı alıyorsunuz, polde o maaşı alamazsınız. Her neyse, zaten ülkede alım gücü mü var? 10 bin lira maaş alan birisi 700-800 bin liralık ev nasıl alabilir bana söyler misiniz? Ben söyleyeyim ömür boyu kredi ödeyerek.
 
Yaşım kimliğimden anlaşıldığı gibi 14 ve babamın 5K aldığı kesin aşağıda troll olmadığımı gösteren bir sürü şey var ama anlamak istersen tabii...
Ya gidip internetten soy isminle aynı doktor bulup koyuyorsun buraya ya da baban gerçekten doktor ve burda bir şeyleri eleştirmek için maaşı sallıyorsun. Şu yazdıklarının üstüne doktor arkadaşımı aradım, adam daha 2.yılına başlamadı 5-6 brüt pratisyen maaşı üstüne döner alıyorum 9k civarında maaşım var dedi. Senin söylediğine göre baban operatör yani cerrah, adana gibi bir yerde devlet hastanesinde çalışıyor. Bunları aynen ilettim kendisine de ve duraksamadan trol dedi böyle bir şeyin oluru yok açıp bakın internette brüt maaş var diyor. Ben aynı şekilde lafımın arkasında duruyorum bana özelden babanın 5k maaş aldığına dair belgeyi atarsan dava ücreti de almayacağım davayı açacağım.
 
Technopat gibi ne olduğu bilinmez ve senin nickinden başka bir şey bilmediğim yere maaş bordrosunu mu atacağım güldürme beni.
Ahahahhaha, çocuk burada kimse 29 yıllık operatör uzman doktorun 5k maaş aldığına inanacak saflıkta değil. Hukuçuyum bu arada, eğer gerçekten 5k alıyorsa baban dava edeceğim mesajda yazdım gibi ama böyle bir şey olmadığına adam kadar eminim şimdi burda farklı yerlerden olayın çarpıtıp sıyrılıp uzama. Buraya da ne olduğu belirsiz platform ibaresini kullanıyorsan çık git kimse seni zorla tutmuyor. Kimliğini çat diye atan adam neler söylüyor ilginç.
 
Ahahahhaha, çocuk burada kimse 29 yıllık operatör uzman doktorun 5K maaş aldığına inanacak saflıkta değil. Hukuçuyum bu arada, eğer gerçekten 5K alıyorsa baban dava edeceğim mesajda yazdım gibi ama böyle bir şey olmadığına adam kadar eminim şimdi burada farklı yerlerden olayın çarpıtıp sıyrılıp uzama. Buraya da ne olduğu belirsiz platform ibaresini kullanıyorsan çık git kimse seni zorla tutmuyor. Kimliğini çat diye atan adam neler söylüyor ilginç.

Heryeri karaladım farkındaysan neyse tamam hadi haklısın.
 
2021 yılına göre.

29 yıllık doktor babamın maaşı 5K falanmış babam uzman doktor ve 20-30 olsa hemen kabul ederiz. Sizin bu yazınızı aynen babama okudum ve tepkisi seninle kafa buluyor oldu.

Güzel troll. Sesli guldum.
 
Troll değil bana yansıtılan para miktarı bu önceden kimliğide attım farkındaysanız.

Ya yanlış anladın ya da sana söylemiyorlar aldığı parayı. Belki borçları çıkınca elimde kalan para veya ay sonu elimde kalan para demişlerdir. Bu arada kimliğini internette paylaşırsan başına bela alabilirsin. Benden söylemesi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı