MSI ge 60 kablosuz ağ sorunu

  • Konuyu başlatan Sercan Yeşil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 5B
S

Sercan Yeşil

Ziyaretçi
Arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi vatandan ge 60 453 tr modeli elime ulaşmış bulunuyor size sorularım olacak.


1- Kutunun içinden 3 tane oyun kodu çıktı firefall, hitman absolutıon, warcraft kodlar bunlarla ilgili yanı amaçları ne bunları açıklarsanız :D
2- wireless bağlanıyorum sorun var diyor acaba bir şey felanmı kuracam?
3- thx nasıl kullacam?
4- vatandaki abi 8 saat şarj da kalsın dedi ne alaka o ? :D
 
Oyun codu girip etkinleştirip indirip oynayacaksın.
Kablosuz ağ sürücüsü kurulumu aygıt yöneticisinden bir bak.
Vatandaki abi biraz sallamış şarj vasra takma yoksa tak. :)
 
1) Oyun Kodları Oyunu Orjinalleştirme Kodları Yüksek ihtimal Steam üzerinden oynanıyordur. Steame üye olup oyun kodlarını oraya girip orijinal oynayabilirsin.
2) MSI Global – Notebook & Tablet - GE60 0ND bu siteden wireless driver indir Bilgisayara kur düzelebilir.
3) 2'dede dediğim gibi driverları indir kur.
4) Elektronik bataryalı ürünlerde doldur boşalt süresi var ona alışması için bataryanın uzun ömürlü olması için demiştir.
 
Arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi vatandan ge 60 453 tr modeli elime ulaşmış bulunuyor size sorularım olacak


1-Kutunun içinden 3 tane oyun kodu çıktı firefall,hitman absolutıon,warcraft kodlar bunlarla ilgili yanı amaçları ne bunları açıklarsanız :D
2-wireless bağlanıyorum sorun var diyor acaba bir şey felanmı kuracam
3-thx nasıl kullacam?
4-vatandaki abi 8saat şarj da kalsın dedi ne alaka o ? :D

Sercan güle güle kullan kardeş. Benim de kartımla ilgili sorun çıktı 1 hafta bekliycektim ki kendime dedim yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim temmuz başında heralde ge60 çıkar onu alırım dedim. Bekliyoruz işte :technopat:
 
Sercan güle güle kullan kardeş.Benim de kartımla ilgili sorun çıktı 1 hafta bekliycektim ki kendime dedim yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim temmuz başında heralde ge60 çıkar onu alırım dedim bekliyoruz işte :technopat:

Teşekkür ederim. Beklemek çok kötü 3 ay bekledim az değil ama sonuç olarak bilgisayar gerçekten çok müthiş. Beklemek istemiyorsan git al zerre kadar pişmanlık çekmezsin. :like:
 
Teşekkür ederim. Beklemek çok kötü 3 ay bekledim az değil ama sonuç olarak bilgisayar gerçekten çok müthiş. Beklemek istemiyorsan git al zerre kadar pişmanlık çekmezsin. :like:

Açıkçası beklemek istemem ama yapıcak bi şey yok gerçekten. En kötü temmuz'un ilk haftasına kadar bekliycem ve ge60 alıcam. Yeni versiyonda ışıklı klavye ve fırçalanmış aliminyum beni cezbetti açıkçası beklerim. Donanımı saymıyorum bile :D
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı