Okulların Yüz Yüze Eğitime Açılması Hakkında

Arkadaşlar bende hazır değildim ev ortamı müsait değildi ama herkes 2 hafta önce işe güdince başladım hazırlanmaya ve neredeyse bitti hem de sağlık diyenler var bütün sınıfların sınav saatleri farklı olduğu için bahane bulmayalım bence.
Tek sorun sınav saatleri mi arkadaşım? Hiç görmüyor musun okul önlerindeki kalabalığı. Okul içindeki samimi liseli ilişkilerini herkes biliyordur, bunun ne kadar ciddi bir şey olduğunu anlayamayan gençlerimiz var.
 
Dostlarım merhaba. Yetkili kişilerin sınav yapma merakı nedir anlamış değilim. "Sınavsız Eğitim" hayalleri olan, ama "Eğitimsiz Sınav" yapmak için milyonlarca öğrenciye, bilim adamlarına direnen bir Eğitim Bakanımız var. Ayrıca; okulların eğitime yüz yüze açılması çok büyük bir hata. Birkaç hafta sonra bu hatanın meyvelerini almış olacağız. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ben en son her gün bir grup insanın tweet atarak Ersun Yanal'ı Fenerbahçe'nin başına getirdiğini hatırlıyorum. Bu konu hakkındaki düşüncem yok sadece bu süreç bana bunu hatırlattı.
 
Düşünülecek pek bir şey yok ama ne düşündüğümüzü seçim akşamı görecekler.
Seneye yüksek ihtimal erken seçim yapılacağı için oy kullanamayacaklar. Çünkü seçim 2023'te yapılırsa malum kişi aday olamaz.
Bir şey söylemek istiyorum sizlere, mesajlarınızda kime gönderme yaptığınızı beyni olan herkes anlar ama şimdi bundan değil başka bir şeyden bahsedeceğim. Ne yazık ki öğrenince kötü olacağınız bir şeyden bahsedeceğim.

İstanbul'un başkanı sizin "malum kişi" değil.
Kabine toplantısında "malum kişi"nin yanında İstanbul'un başkanı da vardı.
Kabine toplantısında herkes konuşuyor ve orta buluyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı