Ekran kartı fiyatları düşecek mi?

srcn90

Hectopat
Katılım
29 Nisan 2019
Mesajlar
3.694
Makaleler
2
Çözümler
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Gümrük Muhafaza Memuru
Her gün konu açılıyor ve sorular soruluyor, düşecek arkadaşlar dü se cek! Ama ne zaman bilemem, kendi şahsi tahminim bu yaz herkes istediği ekran kartını alabilecek. Bu fiyatların artık böyle kalacağını sanan arkadaşlar var, moralinizi bozmayın, abuk subuk kartlara iki üç katı fiyat vermeyin! Sabredin, hele ki kartınız varsa onunla biraz daha idare edin. Fiyatlar daha da artmayacak merak etmeyin, düşecek arkadaşlar düşecek. Mining belasından kurtulduğumuz zaman rahatlayacağız. RTX 3070'leri sıfır 5 - 5.5k, ikinci ellerini 3.5 - 4K arasına bulabiliriz. Madencilik olayı bitip stoklar eski haline döndüğünde. Şu anki fiyatlara baktığınızda tahminlerim komik gelebilir ancak ben ilk Bitcoin dalgasını görüp sonra düşüşüne de şahit olduğum için biliyorum, piyasa o zaman da kötüydü, Bitcoin düşünce ne oldu biliyor musunuz? Sıfır fiyatları olması gerektiği yere gelip ikinci eller dibi gördü, her yer ekran kartıydı istemediğiniz kadar hem de. Tarih veremem, şu zaman düşecek diyemem ama madencilik olayı karlılığını çok fazla sürdüremez, sürdüremiyor. Gözünüzü seveyim oyun oynamak için ekran kartı upgrade'ine gitmeyin bu zamanda, parası olana ne ala...

Edit 1: Yazdıklarımdan hiçbir şey anlamayanlar var hala.
 
Her gün konu açılıyor ve sorular soruluyor, düşecek arkadaşlar dü SE cek! Ama ne zaman bilemem, kendi şahsi tahminim bu yaz herkes istediği ekran kartını alabilecek. Bu fiyatların artık böyle kalacağını sanan arkadaşlar var, moralinizi bozmayın, abuk subuk kartlara iki üç katı fiyat vermeyin! Sabredin, hele ki kartınız varsa onunla biraz daha idare edin. Fiyatlar daha da artmayacak merak etmeyin, düşecek arkadaşlar düşecek. Mining belasından kurtulduğumuz zaman rahatlayacağız. RTX 3070'leri sıfır 5 - 5.5k, ikinci ellerini 3.5 - 4K arasına bulabiliriz. Madencilik olayı bitip stoklar eski haline döndüğünde. Şu anki fiyatlara baktığınızda tahminlerim komik gelebilir ancak ben ilk Bitcoin dalgasını görüp sonra düşüşüne de şahit olduğum için biliyorum, piyasa o zaman da kötüydü, Bitcoin düşünce ne oldu biliyor musunuz? Sıfır fiyatları olması gerektiği yere gelip ikinci eller dibi gördü, her yer ekran kartıydı istemediğiniz kadar hem de. Tarih veremem, şu zaman düşecek diyemem ama madencilik olayı karlılığını çok fazla sürdüremez, sürdüremiyor. Gözünüzü seveyim oyun oynamak için ekran kartı upgrade'ine gitmeyin bu zamanda, parası olana ne ala...

Zannetmiyorum. Türkiye kara borsacılar o kartları toplar zor en az 1-2 yıl benim fikrimce düşmez.
 
Zannetmiyorum. Türkiye kara borsacılar o kartları toplar zor en az 1-2 yıl benim fikrimce düşmez.

Kim böyle bir yatırım yapar? Kimin bu yatırıma gücü yeter? 2 yıl piyasada kart bırakmayacak kadar sermayesi olan adam zaten gider daha adam akıllı yatırım yapar.
 
Olay sadece mining değil, artık satıcılar da güncel fiyatlara alıcı bulunduğunu fark etti. Ve gerçektende satılıyor, fiyatlar düşer ama dediğiniz gibi bir düşüş olmaz artık.
 
Gidip RX 580 modeline 4.500 TL bayılırsa bu insanlar, kimse fiyatları düşürmez. Almayacaksınız, almayacaksınız ki düşecek. Bu gidişle isterse dünyanın her yerinde fiyatlar dibi görsün, bizim ülkemizde yine düzelmez, bunu biliyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı