Uzun ömürlü Gaming laptop tavsiyesi

Bütçe
12500
19.7 iyi bir cihaz, 20.3 değil. Boşuna uzatmayın konuyu. Zephyrus G15 throttle yapıyor. Legion 5, GF65, Fenix tercih edilebilir.
Alternatif;
Hocam size kötü bir haberim var...

V19.7 satıştan kalktı, Monster'a teyit ettirdim geçen gün.
 
Hocam size kötü bir haberim var...

V19.7 satıştan kalktı, Monster'a teyit ettirdim geçen gün.
Evet biliyorum, bende sormuştum. Batarya hariç iyi bir laptoptu. Mayıs-Haziran gibi 11. Nesil ile yeni modellerin geleceğini söylediler. 22.1'de MUX bulunduğunu söylediler birde.
 
V19.7 kasasının aynısı mı hocam?
Eğer öyleyse fiyatı da uygun olursa çok güzel olur vallahi
O konuda bir şey söylemediler. 19.7 kasasında HDD slotu yerine bataryayı büyütmeleri ve 3060 takmaları yeterli olur sanırım. 1080P panel taksalar birde fiyatı da uygun olur hem.
 
Msi GL65 10SFK-062 modelini kullanıyorum bu cihazı önerebilirdim fakat şöyle sıkıntılar mevcut; cihazı son zamanlarda alan kişilere 10SFKV-062 olan modeli gelmiş cihazı alan arkadaşa da bu model geldi onda birkaç donanımsal sıkıntılar var, işlemci gereğinden düşük frekans (1.60 ghz) da çalışıyor.Ben de aynı durumdayken işlemci 4.47 ghz'de çalışıyor.Dragon Center'dan uygulamaların hiçbiri güncellenmedi hepsini tek tek elle yaptık.Ekran driverini yükledikten sonra ekran piksel piksel kaldı düzelmiyor.Steelseries klavyeyi hiçbir şekilde görmüyor rgbler çalışmıyor.Fan sesi gereğinden fazla sesli çalışıyor.Teknoloji gerçekten şans işi.
 
Son düzenleme:
Aynısı 19.7 içinde dendi bu forumda. Sonra ne hikmetse herkes önerir oldu.

Haklısınız marka değil model bazlı bakmak lazım, ancak v20.3 iyi bir model değil. Kalite olarak kötü, bunu ben demiyorum sahipleride belirtiyor. İmzamdaki rehberimden model bazlı analizimi okuyabilirsiniz. İyi sosyaller.
 

Geri
Yukarı