Turkcell uçuran fiber kampanyası kullanıcı deneyimleriniz nelerdir?

Ben direk 100 mbitlik paketi kullanıyorum. Herhangi bir hız düşme sorunum olmadı. Sizin dediğiniz pakette de olacağını zannetmiyorum
 
Bu tarifeyi bende düşünüyorum. Keşke daha çok yorum gelseydi kullananlardan. 100'ü veriyor mu gerçekten merak ediyorum.
 
Hocam tam vermeseler "100 Mbps'e kadar" ibaresi olurdu, diye düşünüyorum.
Orası öyle de benim 35'i şu 1 senedir falan arada düşük veriyorlar. 10 yıldır aynı evde fiber superonline kullanıyorum. Yıldan yıla altyapının hantallaştığını görüyorum. Ping değerleri yarı yarıya yükseldi ve eskiden kemiksiz verdiği hızları şimdi kırpmaya başladı.
Bu yüzden merak içindeyim 100'ü kesin verir mi diye:)
 
200 Mbps paketi kullanıyorum. Fazlasını da alıyorum. 35 ve 100 Mbps paketlerini de kullandım. Bölgem ve altyapım gereği hep hız konusunda şanslıydım. Fiber olduğu için büyük çoğunluk aynı memnuniyeti yaşayacaktır diye düşünüyorum.
356173F8-D6CD-4C05-95BB-9747358E65E9.jpeg
 
@Silinen üye Bilmiyorum gerçekten. Altyapı yükünü de ölçüyor olabilirler. Adres değişikliği yaptığım halde yine yükseldi hızım. Fırsat bilip canını almıyorum. Benim kullan tarzım aynı kalıyor. Onlar da ani yüklenmelere karşı durumu inceliyordur belki ya da başka bir sebebi de olabilir. Gerçekten en ufak fikrim yok ve neden böyle diye de sormuyorum. :D


40 MB görüyorsundur hocam saniyede.
+25 MB görüyorum ama hizmet aldığımız servisler genelde limitliyor. Uzun süreli ve stabil olarak daha yükseğini almak zor oluyor çoğu zaman. Steam ve Epic 200 Mbps hızı bile veremiyor bazı zamanlarda.
 

Geri
Yukarı