VPN kapalı olmasına rağmen farklı ülkede gözüküyorum

Mucahitt

Hectopat
Katılım
6 Kasım 2015
Mesajlar
122
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar merhaba. Sorunum çok basit gibi görünüyor aslında fakat bir türlü çözümünü bulamadım. CS:GO'da oyuncu arama kısmında 2 gündür yabancı kişiler gözüküyor. 1 tane bile Türk'e rastlamadım. Opera VPN kullanmaya başladıktan sonra bu sorun ortaya çıktı ondan önce lobide hep Türk oyuncular vardı. VPN'i kapatmama rağmen bir türlü Türk oyunculara erişemiyorum. CMD'den internet ayarlarını sıfırladım olmadı. Windows ayarlarından sıfırladım olmadı. Net adapter repair programıyla tüm seçenekler işaretliyken sıfırladım yine olmadı. Modemi resetledim, Opera'yı sildim ama yok hiçbir şekilde düzeltemiyorum bu durumu. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Camdan dışarı baktınız mı emin olmakta fayda var :D Şaka bir yana sorun CS:GO'nun arkadaş arama sistemi ile de ilgili olabilir.
 
Camdan dışarı baktınız mı emin olmakta fayda var :D Şaka bir yana sorun CS:GO'nun arkadaş arama sistemi ile de ilgili olabilir.
İyi güldüm 😂 Hocam bundan önce de bu sorunla karşılaşmıştım o zaman Zenmate eklentisi sebep oluyordu onu kaldırdığımda sorun çözülmüştü ama şimdi hiçbir şekilde çözemiyorum.

Hocam belki de sadece CS:GO'da vardır sorun diğer oyunları da dener misiniz?
Yok hocam Steam ya da CS:GO'dan kaynaklı bir sorun değil eminim.
Hocam "whats my ip" gibi sitelerden lokasyon kısmına bakabilir misiniz?
Az önce modem arayüzünden fabrika ayarlarına aldım whatsmyip.com'dan sorguladığımda konumum doğru çıkıyor fakat oyuna girdiğimde hala yabancı ülkelerle karşılaşıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı