Ya Tanrı kötüyse?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanmayın siz bilirsiniz ben inançlı bir insanım ben size doğru yolu kendimce göstermeye çalışıyorum ama siz beni aşalıyorsunuz demek ki ben doğru yoldayım.
Sözler Köşkü atan birini tabii ki aşağılayacağım. Çünkü bu, o kişinin; o konuda en ufak bir fikri dahi olmadığını gösterir.
 
Bu evrende akıl yürüttüğüm için sizden ziyade dünyadaki çoğu dini araştırmış, 4 büyük kutsal kitabı okumuş, bir yandan da bilimle ilgilenen, bir yandan da dünya için fayda sağlayan bir mühendisim, o yüzden agnostik düşünceye sahibim. :)
Bunu duyduğuma sevindim. O zaman peygamberimiz tabiri ile; hak olan düşüncenin selamı üzerinize olsun. 🙂
 
Ya hocam atmayın şunları 🤣 🤣

İnsancıl düşünüyorum çünkü tanrı değilim :D Evet inanmamak Allah'ın verdiği emire uymadığınız üçün dolaylı yoldan aşağılamak oluyor. Bu dünyada sana inanmıyorum ve tek yaptığı şey senin koyduğun kuralları çiğnemek ve ona rağmen ''gel cennetime'' derseniz ''peki hocam'' derim.
Ben de derim ki ya kulum sen beni red ettin, bana inanmadın belki aşağıladın ama ben yerin ve göklerin yaratıcısı, sonsuz kudrete sahip biri olarak sizleri affediyorum, zaten dünyada çok büyük kötülükleriniz olmamış hatta iyiliğiniz dokunmuş derim.
 
Allah kötü olsa şimdiye hepimiz kurbanlık dana gibi asılmıştık boş yapmayın kötü insanlar Allah'tan korkar inançlı insanlar inandıkları için korkarlar.
 
Yakışıklı bir insansınız diyelim inancınız olduğunu düşünerek söylüyorum zina yaptınız mesele tipiniz hayatınız kayar bir tanıdığım var birkaç kişi bataklığa sürüklenirsiniz iyi insan olursanız rabbimiz sizi sınar Allah'a isyan etmezseniz sonunda kazanırsınız.

Yakışıklıyım. Kumar, alkol, zina yasak olan her şey var ama hala yakışıklıyım nasıl yani?
 
Tanrı kurallar koymuş, mesela 4 eşe kadar izin var 😁
4 eş ile kuralları sınırlı yapmanız garip. Belki böyle bir kural koymasaydı herkes en az 10 kişi ile evlenecekti ve saçma sapan zevk için bebekler doğacaktı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı