600 TL rahat 7.1 kulaklık önerisi

Hocam clouddan daha rahat ancak void kadar rahat olmayan bir kulaklık. Müziklerde voidi sollayıp geçerken oyun performansında bir tık geride kalıyor. Mikrofon olarak da voicemeeter banana ayarı yaptım şuan voidden daha kaliteli. İncelememin linkini bırakıyorum kendi tavsiyemdir.
 
Hocam Cloud'dan daha rahat ancak Void kadar rahat olmayan bir kulaklık. Müziklerde Void'i sollayıp geçerken oyun performansında bir tık geride kalıyor. Mikrofon olarak da VoiceMeeter banana ayarı yaptım şu an Void'den daha kaliteli. İncelememin linkini bırakıyorum kendi tavsiyemdir.

Ped olarak mı?
 
Hocam hem padleri hem de kafaya oturuş tarzı. HyperX kadar baskı yapmıyor ancak düşmüyor da. Kafa padi çok daha yumuşak ve rahat. Üstelik metalin kalitesizliğinden kaynaklı oluşan sağa sola oynama gözlüklü olan benim gibi kişiler için kulağa tam oturmasını sağlıyor. Kesinlikle daha rahat. 12 saat aralıksız kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım şimdiye tek. Sadece 6. saatten sonra terletmeye başlıyor biraz. Voidde 15 saatten sonra terletiyordu ancak problem değil. Deri pad olmasının dez avantajı sadece.
 
Hocam hem padleri hem de kafaya oturuş tarzı. HyperX kadar baskı yapmıyor ancak düşmüyor da. Kafa padi çok daha yumuşak ve rahat. Üstelik metalin kalitesizliğinden kaynaklı oluşan sağa sola oynama gözlüklü olan benim gibi kişiler için kulağa tam oturmasını sağlıyor. Kesinlikle daha rahat. 12 saat aralıksız kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım şimdiye tek. Sadece 6. saatten sonra terletmeye başlıyor biraz. Voidde 15 saatten sonra terletiyordu ancak problem değil. Deri pad olmasının dezavantajı sadece.
Hocam bence C2'de kumaş pedler daha rahat :)
 
Hocam bence C2'de kumaş pedler daha rahat :)
Yani hocam C2nin metali biraz sert ve kafaya olan baskısından dolayı rahatsız ediyor. Gözlük kısmına da fazlaca bir baskısı var kendisinin. Benim için yine de rahattı ancak tam puan alamaz asla. Mpow air pro tam puana daha yakın ancak hiçbir kulaklık void olamaz.
 
Bu kulaklığı kullanıyorum tavsiye ederim 7.1 olmaması kafanızı karıştırmasın çok kaliteli bir kulaklık mikrofonuda çok kaliteli ve özel çantasıyla birlikte gelmesi cabası kablosuda diğer kulaklıklara nazaran daha uzun.

 

Geri
Yukarı