Discord çalışanı olduğunu iddia eden birinin tehdit etmesi

Discord ID ile tehdit mi 🤣🤣🤣🤣. Bittim ya. Bunları sana yapan arkadaşlar vasıfsız, o kadar vasıfsızlar ki sunucuya para yetiştiremeyip sizi kıskanmışlar. Kudursunlar. Hiçbir şey yapamazlar. Her yerden engelleyin, yasaklayın. İş bitmiştir. Eğer çok üstünüze gelirseler açın egm siber suç başvuru formu sayfasını, doldurun(göndermeyin) SS atın, oldukları yerde ağlar dururlar. Çok tipik insanlar, onların devri kapandı artık.

Merhaba bana arkadaşım demişti kötü yazılımlı bot yapıp kurucuya benim ID mi yazarlarsa suç benim olurmuş bu ümkünmü peki?
 
Merhaba bana arkadaşım demişti kötü yazılımlı bot yapıp kurucuya benim ID mi yazarlarsa suç benim olurmuş bu ümkünmü peki?
Bot bile yapmadıysanız bu olaylarla ilgilenen destek ekibi sizi değil onu banlarlar spam diye 🤣. Çok uğraşasım var. Ama tutuyorum kendimi.
 
ozaman hesabımı çalmaları gerekir hesabım çalınırsada sorumlu ben olmam heralde yani çalındığını kanıtlarım demi?
Siz 2 adımlı doğrulama ekleyip sağlam bir şifre oluşturursanız 10 yıl uğraşsalar giremezler. Şifrenizi falan da kimseyle paylaşmayın. O tür durumlarda Discord Destek Ekibi yardımcı olmaz diye biliyorum.
 
Siz 2 adımlı doğrulama ekleyip sağlam bir şifre oluşturursanız 10 yıl uğraşsalar giremezler. Şifrenizi falan da kimseyle paylaşmayın. O tür durumlarda Discord destek ekibi yardımcı olmaz diye biliyorum.

Onları açtım ama eğer bir şeklde çalarlarsa nasıl kanıtlarımhesaba erişimimin olmadığını.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı