B backlife Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 874 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Nisan 2023 #11 Güzel değer bence.
P PlaTfps Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #12 kNecht dedi: Peki satarsam kaç TL'den satmalıyım? Satarsam kaç TL'den satmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı bıçağın az aşınmışi var bende normalde trade yapacaktim fakat CS 2 görünümüne baktım. Baya güzel duruyordu değeri artar diye düşünüp Trade yapmaktan vazgeçtim. Sizin de aceleniz yoksa bekletin bence. YTD
kNecht dedi: Peki satarsam kaç TL'den satmalıyım? Satarsam kaç TL'den satmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı bıçağın az aşınmışi var bende normalde trade yapacaktim fakat CS 2 görünümüne baktım. Baya güzel duruyordu değeri artar diye düşünüp Trade yapmaktan vazgeçtim. Sizin de aceleniz yoksa bekletin bence. YTD
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.347 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #13 CS2 geliyor ben olsam beklerdim ama size kalmış. Değeri daha da artabilir.