craccthasafe Centipat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #1 0-3500 TL aralığında hazır sistem satın almak istiyorum. Daha çok oyun oynamak için arıyorum. Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.
0-3500 TL aralığında hazır sistem satın almak istiyorum. Daha çok oyun oynamak için arıyorum. Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 10 Nisan 2021 #2 3200G sistem toplanabilir arkadaşlar yardım edecektir. (Oyundayım da )
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #3 FLEX 3APU-K - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
FLEX 3APU-K - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
D def2easy06 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 2.268 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #4 craccthasafe dedi: 0-3500 TL aralığında hazır sistem satın almak istiyorum. Daha çok oyun oynamak için arıyorum. Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ekipman monitör dahil mi?
craccthasafe dedi: 0-3500 TL aralığında hazır sistem satın almak istiyorum. Daha çok oyun oynamak için arıyorum. Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ekipman monitör dahil mi?
kzrss1 Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #5 craccthasafe dedi: 0-3500 TL aralığında hazır sistem satın almak istiyorum. Daha çok oyun oynamak için arıyorum. Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durumdayım. Alacağın PC'den haber verir misin aldığın zaman?
craccthasafe dedi: 0-3500 TL aralığında hazır sistem satın almak istiyorum. Daha çok oyun oynamak için arıyorum. Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durumdayım. Alacağın PC'den haber verir misin aldığın zaman?
D def2easy06 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 2.268 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #6 kzrss1 dedi: Bende aynı durumdayım alacağın PC'den haber verir misin aldığın zaman. Genişletmek için tıkla... Tek çıkış yolu APU.
kzrss1 dedi: Bende aynı durumdayım alacağın PC'den haber verir misin aldığın zaman. Genişletmek için tıkla... Tek çıkış yolu APU.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #7 Bütçenizi 207 TL aşabilirseniz bunu alabilirsiniz fotoğrafta ki gibi özelleştirerek: FLEX 3APU-K - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Bütçenizi 207 TL aşabilirseniz bunu alabilirsiniz fotoğrafta ki gibi özelleştirerek: FLEX 3APU-K - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
craccthasafe Centipat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #8 def2easy06 dedi: Ekipman monitör dahil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, monitörüm var. WiSo dedi: FLEX 3APU-K - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... HalePlace dedi: Bütçenizi 207 TL aşabilirseniz bunu alabilirsiniz fotoğrafta ki gibi özelleştirerek: FLEX 3APU-K - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 966821 Genişletmek için tıkla... Önerilerinizi dikkate alacağım, teşekkür ederim.
def2easy06 dedi: Ekipman monitör dahil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, monitörüm var. WiSo dedi: FLEX 3APU-K - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... HalePlace dedi: Bütçenizi 207 TL aşabilirseniz bunu alabilirsiniz fotoğrafta ki gibi özelleştirerek: FLEX 3APU-K - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 966821 Genişletmek için tıkla... Önerilerinizi dikkate alacağım, teşekkür ederim.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 10 Nisan 2021 #9 Bütçeyi 200TL aşabiliyorsanız bu değişikleri yapıp alın kesinlikle . FLEX 3APU-K - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Bütçeyi 200TL aşabiliyorsanız bu değişikleri yapıp alın kesinlikle . FLEX 3APU-K - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #10 curiousoftech dedi: Bütçeyi 200TL aşabiliyorsanız bu değişikleri yapıp alın kesinlikle . FLEX 3APU-K - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 966822 Genişletmek için tıkla... PSU biraz düşük ama sistem de çok güç tüketmediği için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. @curiousoftech hocamın özelleştirdiği gibi almanız tavsiyemdir.
curiousoftech dedi: Bütçeyi 200TL aşabiliyorsanız bu değişikleri yapıp alın kesinlikle . FLEX 3APU-K - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Deluminator 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 966822 Genişletmek için tıkla... PSU biraz düşük ama sistem de çok güç tüketmediği için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. @curiousoftech hocamın özelleştirdiği gibi almanız tavsiyemdir.