0.5 ms iyi midir?

Ben iyi sanıyordum monitörümü. Ne almamı önerirsiniz üstadım, ben 27" istemiyorum. 25" istiyorum, 360 Hz üzeri de olsa iyi olur. Gecikmesi düşük olsun, anlamıyorum cidden bu işten, yardımcı olursanız çok sevinirim? Bu arada benim monitörde MPRT yok galiba?

Benim monitör çok mu kötü üstadım...?

Bakıyorum bu modellere. 2k değil, değil mi bunlar?

Benim monitör çok mu kötü üstadım? Bunlar bir tık pahalı ama değer mi, fark yaratır mı benim monitör ile? O kadar yüksek Hz gerek var mı bilmiyorum ve fakat gecikme farkı var değil mi? Oled alsam iyi olmaz mı?

Benim monitör çok mu kötü üstadım?

Kötü değil, tercih edeceğim bir modelde değil. 2K 240-270Hz monitör parasına satılıyor. Ne renk gamutu aşırı yüksek ne kontrastı. 360Hz lazım rekabetçiden başka oyun oynamıyorum diyenlerin tercih edeceği bir monitör. Benim kullanımıma uymuyor.

Sadece FPS oyunları oynuyorsan değiştirmene gerek yok.

Sadece FPS oynuyorum üstadım ama gecikme değeri kötüymüş, renkler de iyi değil. Update etmek isterdim açıkçası ve fakat 45k falan çok pahalı bunlar. OLED gerek var mı bu durumda, onda da 25" yok maalesef değil mi?

Gecikmesi kötü değil, IPS monitörlerin gecikmesi zaten böyle. Samsung'un sitesinden G6 OLED'i 18K'ya alabilirsiniz.

Gecikmesi kötü değil, IPS monitörlerin gecikmesi zaten böyle. Samsung'un sitesinden G6 OLED'i 18K'ya alabilirsiniz.

Bu da 27" ve 240 Hz miş üstadım. 30k civarı yok sanırım 25" beklentimi karşılayacak monitör, peki 240 Hz OLED, 360 Hz IPS'den daha mı iyi, rekabetçi oyunlar açısından?

Bu da 27" ve 240 Hz miş üstadım. 30k civarı yok sanırım 25" beklentimi karşılayacak monitör, peki 240 Hz OLED, 360 Hz IPS'den daha mı iyi, rekabetçi oyunlar açısından?

24-25inç OLED monitör yok. 360Hz'den 360Hz'ye geçmek fayda etmez. 1ms ve altı gecikme istiyorsan OLED alman şart. Veya en az OLED performansı istiyorsan backlight strobing teknolojisi iyi çalışan bir monitör bulman lazım. Bunlarda bir elin parmağını geçmiyor.

Mesela bunun gibi:

Bununda gecikmesi normal IPS'ten çok farklı değil ama bu teknolojiyi kullanırsan hareket performansı iyileşir. Daha ucuza bunun gibi model var mı bilmiyorum. Örnek açısından paylaştım.

Bu monitörde 1ms değil bu arada. 1ms ve altı için OLED alman lazım. Veya 540-600Hz falan monitör bakman lazım.

500, 540 hz ips monitör ile işim çözülür mü? Oled alırım almasına da o boyutta monitör ile fps olmaz.

500, 540 hz ips monitör ile işim çözülür mü? Oled alırım almasına da o boyutta monitör ile fps olmaz.
Ben 27inç oled monitörle FPS oyunları oynuyorum, herhangi bir dezavantaj hissetmedim. Aksine aşırı hızlı olduğu için son derece memnunum.

Kullandığım model aw2725df, testlerde 0.3ms civarı çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ama zaten senin monitörün çok iyi ve pahalıdır diye düşünüyorum boyutu büyük, görüş açısı artıyor. İyi mi bilemedim? 2k mı oluyor bu ürün?

Maşallah bu arada üstadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…