1Comolokko Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 226 Yer Nerde beleş varsa orada Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #51 Salsa dedi: Daha sene bitmedi. Rahat dur ve hocanın gözüne girmeye çalış yükseltir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim herkese ilgilendiğiniz için
Salsa dedi: Daha sene bitmedi. Rahat dur ve hocanın gözüne girmeye çalış yükseltir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim herkese ilgilendiğiniz için
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.119 Makaleler 4 Çözümler 15 26 Şubat 2021 #52 6. LGS'yi etkilemiyor diye biliyorum hem zaten 0 vermez sınav notu altı verilmiyor diye biliyorum korkutmak için demiştir.
6. LGS'yi etkilemiyor diye biliyorum hem zaten 0 vermez sınav notu altı verilmiyor diye biliyorum korkutmak için demiştir.
1Comolokko Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 226 Yer Nerde beleş varsa orada Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #53 Salsa dedi: Daha sene bitmedi. Rahat dur ve hocanın gözüne girmeye çalış yükseltir. Genişletmek için tıkla... Ben stres hastasıyım düşük not aldımmı krize girerim veya çok üzülürüm Arda9843 dedi: 6. LGS'yi etkilemiyor diye biliyorum hem zaten 0 vermez sınav notu altı verilmiyor diye biliyorum korkutmak için demiştir. Genişletmek için tıkla... İnşallah abi inşallah
Salsa dedi: Daha sene bitmedi. Rahat dur ve hocanın gözüne girmeye çalış yükseltir. Genişletmek için tıkla... Ben stres hastasıyım düşük not aldımmı krize girerim veya çok üzülürüm Arda9843 dedi: 6. LGS'yi etkilemiyor diye biliyorum hem zaten 0 vermez sınav notu altı verilmiyor diye biliyorum korkutmak için demiştir. Genişletmek için tıkla... İnşallah abi inşallah
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 26 Şubat 2021 #54 Shakespeare'i mi sövdün 0 ne?
1Comolokko Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 226 Yer Nerde beleş varsa orada Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #55 Salsa dedi: Daha sene bitmedi. Rahat dur ve hocanın gözüne girmeye çalış yükseltir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben rahat duramam ki hep korkuyla yaşarım ay ortalamam düşecek ay şu olacak bu olacak yani stresliyim Alperen Maçka dedi: Shakespeare'i mi sövdün 0 ne? Genişletmek için tıkla... sözlüde hoca soru sordu 1 tane yanlış bildim diye 0 verdi
Salsa dedi: Daha sene bitmedi. Rahat dur ve hocanın gözüne girmeye çalış yükseltir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben rahat duramam ki hep korkuyla yaşarım ay ortalamam düşecek ay şu olacak bu olacak yani stresliyim Alperen Maçka dedi: Shakespeare'i mi sövdün 0 ne? Genişletmek için tıkla... sözlüde hoca soru sordu 1 tane yanlış bildim diye 0 verdi
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #56 1Comolokko dedi: Hocam ben rahat duramam ki hep korkuyla yaşarım ay ortalamam düşecek ay şu olacak bu olacak yani stresliyim sözlüde hoca soru sordu 1 tane yanlış bildim diye 0 verdi Genişletmek için tıkla... Hocaya baksana sen XDXD. Bunları hoca diye başımıza dikenlerin ben... 1Comolokko dedi: Hocam ben rahat duramam ki hep korkuyla yaşarım ay ortalamam düşecek ay şu olacak bu olacak yani stresliyim sözlüde hoca soru sordu 1 tane yanlış bildim diye 0 verdi Genişletmek için tıkla... Rahat durdan kastım yaramazlık vesaire yapma yani.
1Comolokko dedi: Hocam ben rahat duramam ki hep korkuyla yaşarım ay ortalamam düşecek ay şu olacak bu olacak yani stresliyim sözlüde hoca soru sordu 1 tane yanlış bildim diye 0 verdi Genişletmek için tıkla... Hocaya baksana sen XDXD. Bunları hoca diye başımıza dikenlerin ben... 1Comolokko dedi: Hocam ben rahat duramam ki hep korkuyla yaşarım ay ortalamam düşecek ay şu olacak bu olacak yani stresliyim sözlüde hoca soru sordu 1 tane yanlış bildim diye 0 verdi Genişletmek için tıkla... Rahat durdan kastım yaramazlık vesaire yapma yani.
1Comolokko Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 226 Yer Nerde beleş varsa orada Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #57 Salsa dedi: Hocaya baksana sen XDXD. Bunları hoca diye başımıza dikenlerin ben... Genişletmek için tıkla... Abi ben koçta okuyom koçum öğretmenleri biraz kaba gibi
Salsa dedi: Hocaya baksana sen XDXD. Bunları hoca diye başımıza dikenlerin ben... Genişletmek için tıkla... Abi ben koçta okuyom koçum öğretmenleri biraz kaba gibi
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.852 Makaleler 3 Çözümler 4 26 Şubat 2021 #58 Öğretmeniniz nasıl 0 sözlü notu verebiliyor?
1Comolokko Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 226 Yer Nerde beleş varsa orada Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #59 294144 dedi: Öğretmeniniz nasıl 0 sözlü notu verebiliyor? Genişletmek için tıkla... Öğretmen ile aramızda geçen diyalog -(Bana) Kalk bakalım soru soracağım -Tamam hocam sorun -What does a cook do -Cook makes food -(Hoca) 0
294144 dedi: Öğretmeniniz nasıl 0 sözlü notu verebiliyor? Genişletmek için tıkla... Öğretmen ile aramızda geçen diyalog -(Bana) Kalk bakalım soru soracağım -Tamam hocam sorun -What does a cook do -Cook makes food -(Hoca) 0
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.852 Makaleler 3 Çözümler 4 26 Şubat 2021 #60 1Comolokko dedi: Öğretmen ile aramızda geçen diyalog -(Bana) Kalk bakalım soru soracağım -Tamam hocam sorun -What does a cook do -Cook makes food -(Hoca) 0 Genişletmek için tıkla... Özel okulda mısınız? Yüz yüze eğitim mi görüyorsunuz? Antipatik bir insanmış. Pandemi döneminde tolerans gösterilmeli.
1Comolokko dedi: Öğretmen ile aramızda geçen diyalog -(Bana) Kalk bakalım soru soracağım -Tamam hocam sorun -What does a cook do -Cook makes food -(Hoca) 0 Genişletmek için tıkla... Özel okulda mısınız? Yüz yüze eğitim mi görüyorsunuz? Antipatik bir insanmış. Pandemi döneminde tolerans gösterilmeli.