1Comolokko Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 226 Yer Nerde beleş varsa orada Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #61 294144 dedi: Özel okulda mısınız? Yüz yüze eğitim mi görüyorsunuz? Antipatik bir insanmış. Pandemi döneminde tolerans gösterilmeli. Genişletmek için tıkla... Online devlet okulu
294144 dedi: Özel okulda mısınız? Yüz yüze eğitim mi görüyorsunuz? Antipatik bir insanmış. Pandemi döneminde tolerans gösterilmeli. Genişletmek için tıkla... Online devlet okulu
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #62 1Comolokko dedi: Öğretmen ile aramızda geçen diyalog -(Bana) Kalk bakalım soru soracağım -Tamam hocam sorun -What does a cook do -Cook makes food -(Hoca) 0 Genişletmek için tıkla... Cook aşçı demek zaten galiba sıkıntılı bir hocaymış bu.
1Comolokko dedi: Öğretmen ile aramızda geçen diyalog -(Bana) Kalk bakalım soru soracağım -Tamam hocam sorun -What does a cook do -Cook makes food -(Hoca) 0 Genişletmek için tıkla... Cook aşçı demek zaten galiba sıkıntılı bir hocaymış bu.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #63 Yalnız hocam 6. sınıfta öğrenciye 0 verilmesi hiç doğal değil. E-okuluna işlendi mi bu not?
1Comolokko Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 226 Yer Nerde beleş varsa orada Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #64 Charlie Dickkerson dedi: Cook aşçı demek zaten galiba sıkıntılı bir hocaymış bu. Genişletmek için tıkla... Arthur_Callahan dedi: Yalnız hocam 6. sınıfta öğrenciye 0 verilmesi hiç doğal değil. E-okuluna işlendi mi bu not? Genişletmek için tıkla... Hayır Arthur_Callahan dedi: Yalnız hocam 6. sınıfta öğrenciye 0 verilmesi hiç doğal değil. E-okuluna işlendi mi bu not? Genişletmek için tıkla... Anneme söyledim annem dövdü evden attı şu an teyzemlere götürdüm bilgisayarı oradan yazyom Arthur_Callahan dedi: Yalnız hocam 6. sınıfta öğrenciye 0 verilmesi hiç doğal değil. E-okuluna işlendi mi bu not? Genişletmek için tıkla... Çok zor durumdayım 1ay eve gidemiyecem. 1Comolokko dedi: Hayır Anneme söyledim annem dövdü evden attı şu an teyzemlere götürdüm bilgisayarı oradan yazyom Çok zor durumdayım 1ay eve gidemiyecem. Genişletmek için tıkla... Şaka abilerim şaka annem bişey demedi sadece biraz üzüldü o kadar.Ama babama söylemedim babam çok sinirli Son düzenleme: 26 Şubat 2021
Charlie Dickkerson dedi: Cook aşçı demek zaten galiba sıkıntılı bir hocaymış bu. Genişletmek için tıkla... Arthur_Callahan dedi: Yalnız hocam 6. sınıfta öğrenciye 0 verilmesi hiç doğal değil. E-okuluna işlendi mi bu not? Genişletmek için tıkla... Hayır Arthur_Callahan dedi: Yalnız hocam 6. sınıfta öğrenciye 0 verilmesi hiç doğal değil. E-okuluna işlendi mi bu not? Genişletmek için tıkla... Anneme söyledim annem dövdü evden attı şu an teyzemlere götürdüm bilgisayarı oradan yazyom Arthur_Callahan dedi: Yalnız hocam 6. sınıfta öğrenciye 0 verilmesi hiç doğal değil. E-okuluna işlendi mi bu not? Genişletmek için tıkla... Çok zor durumdayım 1ay eve gidemiyecem. 1Comolokko dedi: Hayır Anneme söyledim annem dövdü evden attı şu an teyzemlere götürdüm bilgisayarı oradan yazyom Çok zor durumdayım 1ay eve gidemiyecem. Genişletmek için tıkla... Şaka abilerim şaka annem bişey demedi sadece biraz üzüldü o kadar.Ama babama söylemedim babam çok sinirli
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #65 1Comolokko dedi: Öğretmen ile aramızda geçen diyalog -(Bana) Kalk bakalım soru soracağım -Tamam hocam sorun -What does a cook do -Cook makes food -(Hoca) 0 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen "Dishes" demediniz diye boş yapıyor.
1Comolokko dedi: Öğretmen ile aramızda geçen diyalog -(Bana) Kalk bakalım soru soracağım -Tamam hocam sorun -What does a cook do -Cook makes food -(Hoca) 0 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen "Dishes" demediniz diye boş yapıyor.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 27 Şubat 2021 #66 1Comolokko dedi: Ayıptır sorması şimdi ne iş yapıyorsun derece yapardım falan dedin ya. Genişletmek için tıkla... Grafiklerlik yapıyorum özel bir şirkette.
1Comolokko dedi: Ayıptır sorması şimdi ne iş yapıyorsun derece yapardım falan dedin ya. Genişletmek için tıkla... Grafiklerlik yapıyorum özel bir şirkette.
1Comolokko Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 226 Yer Nerde beleş varsa orada Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #67 JohnConstantine dedi: Grafiklerlik yapıyorum özel bir şirkette. Genişletmek için tıkla... Ooo çok iyi benim için wallpaper yaparmısınız. JohnConstantine dedi: Grafiklerlik yapıyorum özel bir şirkette. Genişletmek için tıkla... Mesela bir futbol takımı ile ilgili yaparsanız para alırmısınız.
JohnConstantine dedi: Grafiklerlik yapıyorum özel bir şirkette. Genişletmek için tıkla... Ooo çok iyi benim için wallpaper yaparmısınız. JohnConstantine dedi: Grafiklerlik yapıyorum özel bir şirkette. Genişletmek için tıkla... Mesela bir futbol takımı ile ilgili yaparsanız para alırmısınız.
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 27 Şubat 2021 #68 Ya kardeşim ortaokulda ne disiplin var ne sınav notu en düşük 70-80 veriyorlar sözlülerine. 0 veririm falan hikaye boşuna korkma.
Ya kardeşim ortaokulda ne disiplin var ne sınav notu en düşük 70-80 veriyorlar sözlülerine. 0 veririm falan hikaye boşuna korkma.
1Comolokko Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 226 Yer Nerde beleş varsa orada Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #69 Turbox Sevdalisi dedi: Ya kardeşim ortaokulda ne disiplin var ne sınav notu en düşük 70-80 veriyorlar sözlülerine. 0 veririm falan hikaye boşuna korkma. Genişletmek için tıkla... Abi ama bizim hoca sinirli. Turbox Sevdalisi dedi: Ya kardeşim ortaokulda ne disiplin var ne sınav notu en düşük 70-80 veriyorlar sözlülerine. 0 veririm falan hikaye boşuna korkma. Genişletmek için tıkla... Abi bişey soracam meela bir konu oluşturdun o konunun altına bilgisayarının özelliklerini yazmak istiyorum nasıl yazacam.
Turbox Sevdalisi dedi: Ya kardeşim ortaokulda ne disiplin var ne sınav notu en düşük 70-80 veriyorlar sözlülerine. 0 veririm falan hikaye boşuna korkma. Genişletmek için tıkla... Abi ama bizim hoca sinirli. Turbox Sevdalisi dedi: Ya kardeşim ortaokulda ne disiplin var ne sınav notu en düşük 70-80 veriyorlar sözlülerine. 0 veririm falan hikaye boşuna korkma. Genişletmek için tıkla... Abi bişey soracam meela bir konu oluşturdun o konunun altına bilgisayarının özelliklerini yazmak istiyorum nasıl yazacam.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #70 1Comolokko dedi: Abi ama bizim hoca sinirli. Abi bişey soracam meela bir konu oluşturdun o konunun altına bilgisayarının özelliklerini yazmak istiyorum nasıl yazacam. Genişletmek için tıkla... Kendi sisteminin özelliklerini bilmiyor musun?
1Comolokko dedi: Abi ama bizim hoca sinirli. Abi bişey soracam meela bir konu oluşturdun o konunun altına bilgisayarının özelliklerini yazmak istiyorum nasıl yazacam. Genişletmek için tıkla... Kendi sisteminin özelliklerini bilmiyor musun?