0226 503 01 47 Nolu telefona Dikkat!

Böyle yüzlerce var hocam. Hepsini aklımızda tutmamızı beklemiyorsunuz herhalde. Konuşarak birinin dolandırıcı olduğunu idrak edemeyenler dolandırılmayı hak ediyordur bence.
Ne alaka herkes aynı bilgiye mi sahip? Yaşlı dedelerimiz ninelerimiz hak ediyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne alaka herkes aynı bilgiye mi sahip? Yaşlı dedelerimiz ninelerimiz hak ediyor mu?
Arayıp ben Gayrettepe İlçe Emniyet Müdürlüğünden arıyorum diyen birine Gayrettepe ilçe değil ki demeyen herkesin dolandırılmayı hak ettiğini düşünüyorum. Ya da direkt adını, adresini soran kişilere hiç düşünmeden söyleyen kişiler. Karşısındakini tanımadan her türlü bilgisini verenler. Evet. Bu benim düşüncem. Size bu olgudur demedim.

Arayıp ben Gayrettepe İlçe Emniyet Müdürlüğünden arıyorum diyen birine Gayrettepe ilçe değil ki demeyen herkesin dolandırılmayı hak ettiğini düşünüyorum. Ya da direkt adını, adresini soran kişilere hiç düşünmeden söyleyen kişiler. Karşısındakini tanımadan her türlü bilgisini verenler. Evet. Bu benim düşüncem. Size bu olgudur demedim.
Yanlış düşünüyorsun. :) 250 Liraya PS4 satan bir siteden bahsetmiyoruz, telefon dolandırıcılığı her yaştan her eğitim düzeyinden bireye ulaşabilir, sizin de çıkıp göğsünüzü gere gere "hak ediyorlar" demeniz vahim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı