0555 555 15 00 Türk Telekom'dan arıyoruz diyen numara

Pekala niye 444'lü numara değilde 05'lü numara? Beni o şüphelendiriyor.

Varsa Telekoma bağlı "Tele-satış" yapan çağrı merkezlerinden birisi olabilir. Kablonet'te böyle bir şey geldi başıma yeni. Kampanya tarihimin dolmasına varken arayıp yeni bir paket için beni sıkıştırdılar. Arayan arkadaşın kotası dolmamıştı herhalde.

İnternette bu numarayla ilgili Telekom'a ait olduğunu söyleyenler de var. Telekom'a gidip veya çağrı merkezinden bir sorgulat bu numarayı.
 
Arkadaşlar korkmayın, kendileri Türk Telekom. Ara sıra normal numara ile arayan müşteri temsilcisi bile gördüm, korkulacak bir şey değil yani. Bu namara Türk Telekom yani, bundan şüpheniz olmasın.
 
Direkt olarak beni hiçbir zaman 444'lü numaradan aramadılar, 05XX numaralardan arıyorlar genelde. Tam olarak numarayı bilmiyorum ama dolandırıcı olduğunu sanmıyorum.
 
Beni de kaç seferdir arıyorlar. Kapattım. Yeniden aramaya başladılar. Kuşkulandım. Sabahın 8'inde aradılar bugün. Az önce de aradılar. Açmalı mıyım bilmiyorum. Telefon spam olabilir diye uyarı veriyor. Eğer açan ve daha bilgili birisi olursa lütfen yardım edebilir mi? Kaç gündür böyle devam ediyorlar sorun var mı bilmiyorum. Açmamaya dev edeceğim eğer açarsam o paket meseleleri falan beni ikna edebilirler bir bahane bulabilirler diye korkuyorum değil. Gerçekten dolandırıcı değiller ise çok gülünç olur. :d
 
Yeni numara başvurusu yaptım resmi sitelerinden ve bu numara üzerinden arandım. Başka hiçbir yere numaramı vermedim. Başvurudan 2 dakika sonra arandım. Korkmayın numara Türk Telekom'a ait.
 
Dolandırıcı da evet desen başına ne gelebilir, ucuza TT paketi mi tanımlayacaklar? Kolay gelsin o zaman iyi gönüllü dolandırıcı kardeşlerimize.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı