0'dan başlayıp TYT'de başarı elde edilebilir mi?

Kuroudo

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 4070Ti , Ryzen 5 5600x , 32GB DDR4 RipJaws RAM,
Meslek
Shinobi
Arkadaşlar lise son sınıfım ve şartlar gereği taşındığımızdan dolayı meslek lisesine kayıt olmam gerekti. Burada maalesef tek seçenek oydu ve meslek lisesi de aşçılık üzerine eğitim veriyor turizm otelcilik yani. Yemek yapmayı severim fakat işin kendisi biraz stresli ve yorucu bu yüzden kalan hayatımda yapacağım mesleğin bu olup olmayacağından halâ daha emin değilim. Bilgisayara ilgiliyim bu yüzden küçüklükten beri bir bilgisayar mühendisliği hayalim vardı. Fakat dediğim gibi meslek lisesine geçmek zorunda kaldığım için matematik kimya biyoloji gibi sayısal derslerden mahrum kaldım sadece sözel ders görüyoruz. Sorum şu sizce bugün veya yarın 0'dan ama cidden 0'dan yani 9. Sınıf konularının başından başlasam çalışmaya Haziran'a kadar tüm konuları yetiştirme şansım sizce var mı ? Yoksa günlük böyle robot gibi çalışırsam anca mı olur bir fikrinizi almak istedim danışacak veya tavsiye alacak kimsem yok. Eğer çok zor imkansıza yakın diyorsanız sözelden devam edip gastronomi deneyeceğim. Bu çalışma meselesi dershanesiz bu arada kendi başıma evde yani video falan izleyerek.

Arkadaşlar lise son sınıfım ve şartlar gereği taşındığımızdan dolayı meslek lisesine kayıt olmam gerekti. Burada maalesef tek seçenek oydu ve meslek lisesi de aşçılık üzerine eğitim veriyor turizm otelcilik yani. Yemek yapmayı severim fakat işin kendisi biraz stresli ve yorucu bu yüzden kalan hayatımda yapacağım mesleğin bu olup olmayacağından halâ daha emin değilim. Bilgisayara ilgiliyim bu yüzden küçüklükten beri bir bilgisayar mühendisliği hayalim vardı. Fakat dediğim gibi meslek lisesine geçmek zorunda kaldığım için matematik kimya biyoloji gibi sayısal derslerden mahrum kaldım sadece sözel ders görüyoruz. Sorum şu sizce bugün veya yarın 0'dan ama cidden 0'dan yani 9. sınıf konularının başından başlasam çalışmaya Haziran'a kadar tüm konuları yetiştirme şansım sizce var mı? Yoksa günlük böyle robot gibi çalışırsam anca mı olur bir fikrinizi almak istedim danışacak veya tavsiye alacak kimsem yok. Eğer çok zor imkansıza yakın diyorsanız sözelden devam edip gastronomi deneyeceğim. Bu çalışma meselesi dershanesiz bu arada kendi başıma evde yani video falan izleyerek.

Bana göre dershanenin de çok önemi var ama içinizdeki ruh halinize bağlı bir durum siz istemeseniz dershaneye gidip bir şey öğrenmeden gelirseniz yine de bir şey olmaz soru anlatımlı test kitapçıkları ile yavaş yavaş çözerseniz bence başarı elde edilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı