Kuroudo
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI RTX 4070Ti , Ryzen 5 5600x , 32GB DDR4 RipJaws RAM,
- Meslek
- Shinobi
Arkadaşlar lise son sınıfım ve şartlar gereği taşındığımızdan dolayı meslek lisesine kayıt olmam gerekti. Burada maalesef tek seçenek oydu ve meslek lisesi de aşçılık üzerine eğitim veriyor turizm otelcilik yani. Yemek yapmayı severim fakat işin kendisi biraz stresli ve yorucu bu yüzden kalan hayatımda yapacağım mesleğin bu olup olmayacağından halâ daha emin değilim. Bilgisayara ilgiliyim bu yüzden küçüklükten beri bir bilgisayar mühendisliği hayalim vardı. Fakat dediğim gibi meslek lisesine geçmek zorunda kaldığım için matematik kimya biyoloji gibi sayısal derslerden mahrum kaldım sadece sözel ders görüyoruz. Sorum şu sizce bugün veya yarın 0'dan ama cidden 0'dan yani 9. Sınıf konularının başından başlasam çalışmaya Haziran'a kadar tüm konuları yetiştirme şansım sizce var mı ? Yoksa günlük böyle robot gibi çalışırsam anca mı olur bir fikrinizi almak istedim danışacak veya tavsiye alacak kimsem yok. Eğer çok zor imkansıza yakın diyorsanız sözelden devam edip gastronomi deneyeceğim. Bu çalışma meselesi dershanesiz bu arada kendi başıma evde yani video falan izleyerek.