0'dan İngilizce öğrenmek için tavsiye ve YouTube kanalı önerisi

Bİlaall

Femtopat
Daha fazla  
0'dan İngilizce öğrenmek istiyorum ama ne yapacağım, kafam karışık. Benim hocamın YDT videolarına baktım ama geçmedi. Tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla eğitim var bence burada sana gore en güzel geleni seçmelisin yani hepsini biraz biraz izleyip kendinde gore olanı bulmalısın Haluk Tatar bence iyi ama sence nasıl herkesin anlayış şekli farklı hangisi hosuna gidiyorsa onu sec.

0'dan İngilizce öğrenmek istiyorum ama ne yapacağım, kafam karışık. Benim hocamın YDT videolarına baktım ama geçmedi. Tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Hocam ben ingilizce iyi bilen biriyim.
Size tavsiyem ingilizce iyi öğrenebilmek için;
1-ingilizce kitaplar okuyun(hikaye kitapları önemli)
2-ingilizce hikayeli oyunlar oynayın.( GTA tarzı oyunlar tercihimdir.)
3- çoğu yerde ingilizce dilini kullanın.(Telefon dili, yazım şekli gibi)
4-ingilizce videolar izleyin(olay,film,dizi, skeç,hikaye vb.)
5- oyunlarda yabancılarla sohbet etmeye çalışın (ucundan rusça bile öğrendim sayesinde:d)
Ana dilinizmiş gibi kullanırsanız yavaş yavaş öğreneceksiniz.
Ben çalışmadan ingilizce sınavlarından 90 altı getirmiyordum.
Umarım yardımcı olmuştur

Hocam ben İngilizce iyi bilen biriyim.
Size tavsiyem İngilizce iyi öğrenebilmek için;
1-İngilizce kitaplar okuyun.
2-İngilizce hikayeli oyunlar oynayın.( GTA tarzı oyunlar tercihimdir.)
3- çoğu yerde İngilizce dilini kullanın.
Ana dilinizmiş gibi kullanırsanız yavaş yavaş öğreneceksiniz.
Ben çalışmadan İngilizce sınavlarından 90 altı getirmiyordum.
Umarım yardımcı olmuştur.

Hocam gözümde çok büyüttüğüm için hep ön yargıyla bakıyorum videolara aslında oynadığım oyunlar hep alt yazılı Dying Light serisi gibi film izlemiyorum ama onunda faydası oluyormuş galiba.

Hocam gözümde çok büyüttüğüm için hep ön yargıyla bakıyorum videolara aslında oynadığım oyunlar hep alt yazılı Dying Light serisi gibi film izlemiyorum ama onunda faydası oluyormuş galiba.
Alt yazılar ingilizce olsun hocam, kelimelerin nasıl telaffuz edildiğini görebilin diye. Doğru olanı yapıyorsunuz, bu tür oyunlar destek olacaktır. Size inanıyorum. Bugün de doğum günüm konu dışı olabilir belki

Alt yazılar İngilizce olsun hocam, kelimelerin nasıl telaffuz edildiğini görebilin diye. Doğru olanı yapıyorsunuz, bu tür oyunlar destek olacaktır. Size inanıyorum. Bugün de doğum günüm konu dışı olabilir belki.

Yardımların için teşekkür ederim hocam doğum gününde kutlu olsun nice yaşlarına.

İkinize de çok teşekkürler hocalarım ❤️
Yardımcı olduysam ne mutlu bana❤️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı