SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.275 Makaleler 3 Çözümler 61 13 Eylül 2020 #1 Bilgisayarda 0xc000007b hatası alıyorum bazı oyunlarda alıyorum bazılarında almıyorum. Ben Recep Baltaş abinin videosunu gördüm ve Process Monitor raporunu atacağım, Logfile.PML drive.google.com İnş doğrudur bu ilk konum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2020
Bilgisayarda 0xc000007b hatası alıyorum bazı oyunlarda alıyorum bazılarında almıyorum. Ben Recep Baltaş abinin videosunu gördüm ve Process Monitor raporunu atacağım, Logfile.PML drive.google.com İnş doğrudur bu ilk konum.
Çözüm Bora Dere 13 Eylül 2020 Evet, yapabilmişsiniz. @lifo bakacaktır şimdi. lifo müsait değil sanırım. C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Bu dosyayı silip DirectX İndirme Aracını kurun.
Evet, yapabilmişsiniz. @lifo bakacaktır şimdi. lifo müsait değil sanırım. C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Bu dosyayı silip DirectX İndirme Aracını kurun.
KS KS SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.275 Makaleler 3 Çözümler 61 13 Eylül 2020 #11 Bora Dere dedi: Evet, yapabilmişsiniz. @lifo bakacaktır şimdi. Lifo müsait değil sanırım. C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Bu dosyayı silip DirectX İndirme Aracını kurun. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Evet, yapabilmişsiniz. @lifo bakacaktır şimdi. Lifo müsait değil sanırım. C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Bu dosyayı silip DirectX İndirme Aracını kurun. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler