0xc0000428 ve farklı kodlu hatalar

KaganKose136

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8 GB 3600MHZ CL18
SSD veya HDD modeli
James Donkey 480 Gb Ssd
Ekran kartı
Asrock 6700xt
Anakart
Asus B450M K II
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600
Merhaba. Ben yaklaşık 1 hafta önce bir sistem topladım. W11 kurdum, tertemiz bir şekilde. Kurulumda bir sorunum yok. Açtım gerekli güncellemelerini anakartın sitesinden kurdum. Fakat ertesi gün bilgisayarı açtığımda sürekli mavi ekran hataları almaya başladım. Bu süreçte bilgisayara bir şey kurmadım, normal haliyle tek bir ayara dahi dokunmadım. Bilgisayara 2 kez tekrar format attım farklı ISO'larla yeniden başlattığımda tekrar aynısını yaptı. Bilgisayar bu süreçlerden sonra sürekli başlangıç onarma yapıyor en sonunda açılıyor ama çözülmüyor her yeniden başlatmadan aynı donanımsal olarak saatlerce bütün parçaları testlere soktum hiçbir sorun yok fakat bilgisayar kapatılıp tekrar açılmaya gelince böyle hatalar çıkıyor.

16774263485191349670905396420497.jpg
16774264418834733067021997246341.jpg
16774268040424542660213327990405.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben yaklaşık 1 hafta önce bir sistem topladım. W11 kurdum, tertemiz bir şekilde. Kurulumda bir sorunum yok. Açtım gerekli güncellemelerini anakartın sitesinden kurdum. Fakat ertesi gün bilgisayarı açtığımda sürekli mavi ekran hataları almaya başladım. Bu süreçte bilgisayara bir şey kurmadım, normal haliyle tek bir ayara dahi dokunmadım. Bilgisayara 2 kez tekrar format attım farklı ISO'larla yeniden başlattığımda tekrar aynısını yaptı. Bilgisayar bu süreçlerden sonra sürekli başlangıç onarma yapıyor en sonunda açılıyor ama çözülmüyor her yeniden başlatmadan aynı donanımsal olarak saatlerce bütün parçaları testlere soktum hiçbir sorun yok fakat bilgisayar kapatılıp tekrar açılmaya gelince böyle hatalar çıkıyor.

Eki Görüntüle 1683191Eki Görüntüle 1683195Eki Görüntüle 1683211
ReFS yeni dosya sistemi değil mi? Bu daha yayınlanan bir şey değil. Driverlarınız uyumsuz olabilir. Sanırım Technopat videosundan sonra denediniz. Orada aslında bu sistemin henüz tam stabil olmayacağı ve driverlarınızın uyumsuz olabileceği mavi ekranlar vb. sorunlara yol açabileceğini bu yüzden Windows'un yasal güncellemeyle kullanıcılara yeni bir Windows sunmadan kullanılmasında sakınca olabileceğini söylüyorlardı aslında. Diskiniz uyumlu olmayabilir ya da bilmiyorum.

adresinden girip Windows 11'in ISO aracıyla USB'ye yazdırın ve sistemi sonra bununla formatlayın. Düzeleceğini düşünüyorum. Insider buildlerin şöyle bir durumu var. Herkeste stabil çalışmayabiliyor.

Merhaba yok videoyu izlemedim ntfs ile kurulum sağladım normal windows sürümü kurdum bu yazımın üstüne 2 kere daha formatladım fakat aynı hatalar her yeniden başlatmada tekrarladı şuan yeni bir ssd ile deniyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı