0xc000102 hatası

yigitcan56

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle bir hata almaya başladım lütfen yardım edin.Hiçbir uygulamayı açamıyorum bunu baştan söyliyeyim, güvenli modda da olmuyor hatta şuan güvenli moddayım hiçbir şey değişmedi. Artık bir çile oldu.Sistem geri yükleme yapacağım.

Skype açarken, oyunları açarken tüm setupları açarken chrome bile açarken alıyorum bu hatayı. Şuan bile Microsoft Edge den giriyorum. Windows uygulamalarında bir sıkıntı yok mesela mağazada ancak diğer bütün uygulamalar böyle bir hata veriyor...

Dosya Ekleri

• hata !.png
    hata !.png
    4,5 KB · Görüntüleme: 172
Bu tip sorunlar için sıfırlama yapmanıza gerek yok. Spesifik çözümü araştırmak da vakit alabiliyor. Tekrar kurulum yaparak kafa yormadan düzeniniz bozulmadan sorunları çözebilirsiniz. Tekrar kurulum yapınca ayarlarınız, programlarınız, dosyalarınız kaybolmaz. Windows 10 Medya Oluşturma Aracını çalıştırıp ileri ileri ileri demeniz yeterli. Elinizde sürümünüze uygun iso dosyası mevcutsa içini açıp setup.exe çalıştırıp da tekrar kurulum başlatabilirsiniz. Gerçi bu sorun için medya oluşturma aracı da çalışmayabilir. Güvenli kipte girip kurulum başlatmayı deneyebilirdiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı