1.000.000 TL'ye araç önerisi

RythoN

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
1 milyon civarı bütçem var (biraz üstüne çıkabilirim) 3 Kasım'dan sonra kullanabileceğim parayı, yeni 2. el (2020 üstü) ya da 0 olabilecek ne tavsiye edebilirsiniz? Ya 1 milyon civarına bir araba alacağım ya da şirket için sıfır Fiorino alıp (600k civarı) 1 yıl civarı onu kullanıp para kazanınca yeni araba alacağım. Sizce nasıl yapayım model öneriniz var mı?

Şirket için alıp para kazanmak daha mantıklı geldi. Tabii işiniz nedir ne değildir bilemem ama. Şirket arabanızda aradan çıkmış olur.

Şirket elektrik işleri yapıyor expert var 1 tane, bu aralar yetmediğinden 1 tane Fiorino tarzı araba kiralıyorduk fakat kiralama da çok masraflı oluyor, Fiorino mantıklı aslında hem tüplü hem 120 üstüne çıkmıyor vs. ama yine 1 yıl ya da işte parası çıkana kadar ben kullanacağım Fiorino'yu (genelde şehiriçi) o yüzden bilemiyorum nasıl yapsam.

Şirket elektrik işleri yapıyor expert var 1 tane, bu aralar yetmediğinden 1 tane Fiorino tarzı araba kiralıyorduk fakat kiralama da çok masraflı oluyor, Fiorino mantıklı aslında hem tüplü hem 120 üstüne çıkmıyor vs. ama yine 1 yıl ya da işte parası çıkana kadar ben kullanacağım Fiorino'yu (genelde şehiriçi) o yüzden bilemiyorum nasıl yapsam.

Kardeşim yanlış anlama niye herkese dislike attındeki Toyota attığım Cherry'den güzel yapmayın şöyle yahu.

Hocam Cherry güzel donanım olarak ama yarın biz Türkiye'den daha önce ki gibi yine çekiliyoruz derlerse ne olacak? Ben bu sebeplerden dolayı Seres, MG, Cherry gibi arabaları önermiyorum. Ama kalite duruş ve kağıt üstünde Cherry arabalar benimde çok hoşuma gidiyor.

Ayrıca 208 zaten kalite olarak kötü bir araç 60.000'de motor yedi bir tanıdığımızın Seat otomobil sektöründen çekilecek I20 ise euro ncap 4 yıldız almış ayrıca Hyundai arabaları çok sevmediğim için biraz da taraflı davrandım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı