21 Egea cross 1.6 otomatik urban
Urban ve Urban Plus paketleri önermiyorum.
Bende Urban Plus var. Bu kadar kronik sorunlu bir araba görmedim. Her arabanın dolu paketi daha iyi gerçekten. Bütçe varsa Megane Icon veya Egea Lounge.
21 Egea cross 1.6 otomatik urban
Tabi dolu paket daha iyidir ancak 1m icon ve lounge bulması zor. Egea sedanı bulur ama önermem. Cross ile arasında konfordan tut yalıtıma kadar fark var.Urban ve Urban Plus paketleri önermiyorum.
Bende Urban Plus var. Bu kadar kronik sorunlu bir araba görmedim. Her arabanın dolu paketi daha iyi gerçekten. Bütçe varsa Megane Icon veya Egea Lounge.
Tabii dolu paket daha iyidir ancak 1M icon ve lounge bulması zor. Egea sedanı bulur ama önermem. Cross ile arasında konfordan tut yalıtıma kadar fark var.
Güzel bir Skoda SuperB alınır o paraya hocam.
Yalıtım ve konfor bakımından cross daha kötü.
Egea kaportası hafiftir. Sedan modelleri Cross'lardan daha ağır. Bu nedenle yol tutuş performansı daha iyi.
Ayrıca Cross'ların HB olması sebebiyle bagajları kabine daha yakın. Bagaj sesi olduğu gibi kabinin içerisinde. Sedanlar da en azından kabinle bagaj arasında bir mesafe olduğu için yalıtım etkisi yaratıyor.
Ben sedan kullanıcısıyım. İlk cross almaya gittim. Bu saydığım sorunları fark ettiğim için sedan aldım.
Ayrıca bu bütçeye 1.3 TCe ıcon paket düşük kilometre Megane ve 1.6 dizel Multijet Egea lounge paket bulunabilir.
Değil SuperB, Octavia dahi alınmaz o paraya.
170 binde 2016 SuperB alacağım 2 hafta sonra, nasıl alınmıyor?
alakası yok hocam 2 aracıda kullandım. Bariz cross daha kaliteli. Montajlayan personeller bile bunları söylüyor. Sedan tamamen şirketlere üretilen bir model.Yalıtım ve konfor bakımından Cross daha kötü.
Egea kaportası hafiftir. Sedan modelleri Cross'lardan daha ağır. Bu nedenle yol tutuş performansı daha iyi.
Ayrıca Cross'ların HB olması sebebiyle bagajları kabine daha yakın. Bagaj sesi olduğu gibi kabinin içerisinde. Sedanlar da en azından kabinle bagaj arasında bir mesafe olduğu için yalıtım etkisi yaratıyor.
Ben Sedan kullanıcısıyım. İlk Cross almaya gittim. Bu saydığım sorunları fark ettiğim için Sedan aldım.
Ayrıca bu bütçeye 1.3 TCe Icon paket düşük kilometre Megane ve 1.6 Dizel Multijet Egea Lounge paket bulunabilir.
Değil SuperB, Octavia dahi alınmaz o paraya.
Alakası yok hocam 2 aracıda kullandım. Bariz cross daha kaliteli. Montajlayan personeller bile bunları söylüyor. Sedan tamamen şirketlere üretilen bir model.
318i iyi midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.