1.000.000 TL'ye SUV araç önerisi

Daha yeni model
Benim aklımda
Taigo
Juke
Puma
Kamiq
Gibi modeller var

Teşekkür ederim
Saydığınız araçların hepsi daha düşük segment. Tiguan C segment SUV. Saydıklarınız B segment SUV. Attığım aracın sunroof opsiyonlusunu atabilirim. Daha da bir opsiyon önermem. Bunun vergisi, kaskosu vs var. Hem masrafsız araç alıp hemde cebinizde biraz para kalması daha mantıklı.

Hepsi tertemiz araçlar. Sıfır masraf binersiniz.

Biraz bütçeniz çıkarsa 2018 model bu aracında fiyatı çok iyi. Ama ekstrem bir fiyatı olabilir sizin için.

Son düzenleme:
Saydığınız araçların hepsi daha düşük segment. Tiguan C segment SUV. Saydıklarınız B segment SUV. Attığım aracın sunroof opsiyonlusunu atabilirim. Daha da bir opsiyon önermem. Bunun vergisi, kaskosu vs var. Hem masrafsız araç alıp hem de cebinizde biraz para kalması daha mantıklı.

Hepsi tertemiz araçlar. Sıfır masraf binersiniz.

Biraz bütçeniz çıkarsa 2018 model bu aracında fiyatı çok iyi. Ama ekstrem bir fiyatı olabilir sizin için.

Evet haklısınız araçlar sorunsuz ondan şüphem yok ancak yaşıma biraz görüntü olarak ağır kaçar gibi geliyor 25 yaşındayım. O yüzden biraz daha Sport bir şey olsun istedim mokka gibi falan tabii bunlar b SUV dediğiniz gibi ama şimdi bir de yeni araçlarda çok güzel teknolojiler var o fiyatlara çıkınca güzel teknolojiler olsun istiyoruzim. Cherry omeda 5 de bulunan teknoloji özellikleri çok hoşuma gidiyor ama bütçemiz aşıyor

Evet haklısınız araçlar sorunsuz ondan şüphem yok ancak yaşıma biraz görüntü olarak ağır kaçar gibi geliyor 25 yaşındayım. O yüzden biraz daha Sport bir şey olsun istedim mokka gibi falan tabii bunlar b SUV dediğiniz gibi ama şimdi bir de yeni araçlarda çok güzel teknolojiler var o fiyatlara çıkınca güzel teknolojiler olsun istiyoruzim. Cherry omeda 5 de bulunan teknoloji özellikleri çok hoşuma gidiyor ama bütçemiz aşıyor
Chery asla önermem. Çinli alınmaz.

Evet haklısınız araçlar sorunsuz ondan şüphem yok ancak yaşıma biraz görüntü olarak ağır kaçar gibi geliyor 25 yaşındayım. O yüzden biraz daha Sport bir şey olsun istedim mokka gibi falan tabii bunlar b SUV dediğiniz gibi ama şimdi bir de yeni araçlarda çok güzel teknolojiler var o fiyatlara çıkınca güzel teknolojiler olsun istiyoruzim. Cherry omeda 5 de bulunan teknoloji özellikleri çok hoşuma gidiyor ama bütçemiz aşıyor.

Station vagon tarzi araclara yonelebilirsiniz o zaman.

4 ceker bir stationvagon inaniyorum ki SUV'dan geri kalmayacaktir.

@ferhatto5555 Chery gayet güzel araç hocam. İcine de bindim tanidiklarim da kullaniyor. Tek duydugum sorun motoru fazla yakiyor o kadar. Geleneksel kafayla gidip de sadece Volkswagen bakmak hiç mantıklı degil açıkçası.
İçine binmekle olmuyor. Dünya kadar motor sorunu var. Ucuz etin yahnisi yenmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı