1.000-2.500 TL elektronik sigara önerisi

Mert2727

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, e sigara arıyorum, 1000-2500 fiyat bandında bütçem var, Nord 5 begendim ama kararsızım, bilmiyorum, sizce ne almalıyım?

Merhaba, e sigara arıyorum, 1000-2500 fiyat bandında bütçem var, Nord 5 begendim ama kararsızım, bilmiyorum, sizce ne almalıyım?

Nord 5 güzel. Duruşu da güzel :D.ancak 50-80W arasında çok uzun süre kullanırsanız coil 1 ay gideceğine 2.5 haftada tat bozabilir. Eğer başlangıç içinse Vaperesso GTX GO 40 muazzam olur.

Argus'u bilmediğim için birşey diyemem. Ancak nord5 in duman performansı ve görünüşü güzel. Buharkeyf üzerinden alabilirsin. Çok fazla sipariş geçen tanıdıklarım var ve gayet hızlı güvenilir.
tamamdır teşekürler

Argus'u bilmediğim için birşey diyemem. Ancak nord5 in duman performansı ve görünüşü güzel. Buharkeyf üzerinden alabilirsin. Çok fazla sipariş geçen tanıdıklarım var ve gayet hızlı güvenilir.
tekrar baktım siteye stok yok gözüküyor

Bütçen var gidip onları alma argus gt2/XT al bakma geriye.
He bu arada nord5 alıcağıma direk argus pro alırım nord5 coillerini hiç beğenmiyorum aroma vermiyor bildiğin. Aynı likitler ile denememe rağmen.

Hocam smokehome.com'a bakın. Burası da bayağı güvenilir. Buradan da çok sipariş geçen arkadaşlarım var. Stok da var üstelik. Güvenilir.
tamamdır eyvallah

Bütçen var gidip onları alma argus gt2/XT al bakma geriye.
He bu arada nord5 alıcağıma direk argus pro alırım nord5 coillerini hiç beğenmiyorum aroma vermiyor bildiğin. Aynı likitler ile denememe rağmen.
emin misin argus pro da akıtma felan çok diyorlar

tamamdır eyvallah

emin misin argus pro da akıtma felan çok diyorlar
İnternete bir ürün hakkında araştırma yaparken iyi özellikleri yerine başına kötü şeyler gelen kullanıcıların yorumları denk gelir. Kaç yıldır kullanıyorum şu aletleri voopoonun coilleri bana göre hala on numara ve en iyisi. İnternete nord 5 için de bakarsan kronik şarj sıkıntısını vs vs görebilirsin her üründe bir kusur olur bir şey alıcaksan fazla internete bakmak yerine direk kullanıcıyla konuşmak bana göre daha mantıklı.

Ayrıca akıtma cihazdan kaynaklı değil kullanıcı kaynaklıdır bilmiyordur kullanmayı almıştır eline cihazı rastgele vg pg oranlı likiti basmıştır coile e coil çok emince de şarıl şarıl akmıştır gayet normal. Yaza göre kışa göre farklı vgpg oranları kullanıyorum artık saçma sapan bir fark oluştuğu için.

Nord 5 almak yerine almamak daha iyi. Herhangi bir özelliği yok sadece kronik özellikleri var amasız akıtma kartuş ağızlığına buhar yapıp terlemesi pil sorunları cihaz içinde likit akması gibi gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı