Merhaba, e sigara arıyorum, 1000-2500 fiyat bandında bütçem var, Nord 5 begendim ama kararsızım, bilmiyorum, sizce ne almalıyım?
hangi siteden alabilirim güvenlik açısından bide argus pro mu nord 5 miNord 5 güzel. Duruşu da güzel.ancak 50-80W arasında çok uzun süre kullanırsanız coil 1 ay gideceğine 2.5 haftada tat bozabilir. Eğer başlangıç içinse Vaperesso GTX GO 40 muazzam olur.
Argus'u bilmediğim için birşey diyemem. Ancak nord5 in duman performansı ve görünüşü güzel. Buharkeyf üzerinden alabilirsin. Çok fazla sipariş geçen tanıdıklarım var ve gayet hızlı güvenilir.hangi siteden alabilirim güvenlik açısından bide argus pro mu nord 5 mi
tamamdır teşekürlerArgus'u bilmediğim için birşey diyemem. Ancak nord5 in duman performansı ve görünüşü güzel. Buharkeyf üzerinden alabilirsin. Çok fazla sipariş geçen tanıdıklarım var ve gayet hızlı güvenilir.
tekrar baktım siteye stok yok gözüküyorArgus'u bilmediğim için birşey diyemem. Ancak nord5 in duman performansı ve görünüşü güzel. Buharkeyf üzerinden alabilirsin. Çok fazla sipariş geçen tanıdıklarım var ve gayet hızlı güvenilir.
Tamamdır teşekkürler
Tekrar baktım siteye stok yok gözüküyor
tamamdır eyvallahHocam smokehome.com'a bakın. Burası da bayağı güvenilir. Buradan da çok sipariş geçen arkadaşlarım var. Stok da var üstelik. Güvenilir.
emin misin argus pro da akıtma felan çok diyorlarBütçen var gidip onları alma argus gt2/XT al bakma geriye.
He bu arada nord5 alıcağıma direk argus pro alırım nord5 coillerini hiç beğenmiyorum aroma vermiyor bildiğin. Aynı likitler ile denememe rağmen.
İnternete bir ürün hakkında araştırma yaparken iyi özellikleri yerine başına kötü şeyler gelen kullanıcıların yorumları denk gelir. Kaç yıldır kullanıyorum şu aletleri voopoonun coilleri bana göre hala on numara ve en iyisi. İnternete nord 5 için de bakarsan kronik şarj sıkıntısını vs vs görebilirsin her üründe bir kusur olur bir şey alıcaksan fazla internete bakmak yerine direk kullanıcıyla konuşmak bana göre daha mantıklı.tamamdır eyvallah
emin misin argus pro da akıtma felan çok diyorlar
Nord 5 almak yerine almamak daha iyi. Herhangi bir özelliği yok sadece kronik özellikleri var amasız akıtma kartuş ağızlığına buhar yapıp terlemesi pil sorunları cihaz içinde likit akması gibi gibi.Argus'u bilmediğim için birşey diyemem. Ancak nord5 in duman performansı ve görünüşü güzel. Buharkeyf üzerinden alabilirsin. Çok fazla sipariş geçen tanıdıklarım var ve gayet hızlı güvenilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.