1.000-5.000 TL PSU önerisi

alihanoncul

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yarın sistemi teslim almaya gideceğim henüz satın almadım ama PSU arasında çok kararsız kaldım.

Hazır bir sistem olduğu için sadece bu 3 PSU arasında tercih yapabiliyorum.

Hazır sistemde enermax var fakat ben güvenemedim. Bilen biri varsa iş görürüyorsa değiştirmicem PSU'yu.

3.350₺ fark verip ASUS TUF 750b ya da BitFenix bfg 850W Gold alabiliyorum ama kararsız kaldım sizce hangisi daha kaliteli ve dayanıklı uzun ömürlü.

Linkleri aşağıya bırakıyorum.

Bu arada enermax ile devam edersem Kingston NV3 1TB NVMe PCI-e 4.0 okuma 6000 MB – yazma 4000 MB M.2 SSD (SNV3S/1000G) SSD'yi - Lexar NM790 2TB NVMe PCI-e Gen4 X4 okuma 7400 MB – yazma 6500 MB PS5 uyumlu M.2 SSD (lNM790x002t-rnnng) değiştirebiliyorum. Üstüne de bin TL artıyor.

Bana güç kaynağı daha önemli geliyor kararsız kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Herkese merhaba, yarın sistemi teslim almaya gideceğim henüz satın almadım ama PSU arasında çok kararsız kaldım.

Hazır sistemde enermax var fakat ben güvenemedim. Bilen biri varsa iş görürüyorsa değiştirmicem PSU'yu.

3.350₺ fark verip ASUS TUF 750b ya da BitFenix bfg 850W Gold alabiliyorum ama kararsız kaldım sizce hangisi daha kaliteli ve dayanıklı uzun ömürlü.

Bu arada enermax ile devam edersem Kingston NV3 1TB NVMe PCI-e 4.0 okuma 6000 MB – yazma 4000 MB M.2 SSD (SNV3S/1000G) SSD'yi - Lexar NM790 2TB NVMe PCI-e Gen4 X4 okuma 7400 MB – yazma 6500 MB PS5 uyumlu M.2 SSD (lNM790x002t-rnnng) değiştirebiliyorum. Üstüne de bin TL artıyor.

Bana güç kaynağı daha önemli geliyor kararsız kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Düzenleme yetkim yok silemiyorum yanlış oldu kusura bakmayın hocam okumadan attım başka şey anlayıp

Bunu öneririm. Şu an indirimli fiyattan satılıyor.

Hocam sizde benim gibi yarım okumuşsunuz arkadaş sadece 3 PSU arasında tercih yapabiliyorum demiş hazır sistem olduğu için.

Hocam bu arada alıcağınız sistemin özelliklerini yazsanız daha iyi olur daha verimli olur sizin için.

Son düzenleme:
Düzenleme yetkim yok silemiyorum yanlış oldu kusura bakmayın hocam okumadan attım başka şey anlayıp

Hocam sizde benim gibi yarım okumuşsunuz arkadaş sadece 3 PSU arasında tercih yapabiliyorum demiş hazır sistem olduğu için.

Hocam bu arada alıcağınız sistemin özelliklerini yazsanız daha iyi olur daha verimli olur sizin için.
İŞLEMCİ:
AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci

İŞLEMCİ SOĞUTUCU:
Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm 5 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

ANAKART:
ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart

EKRAN KARTI:
ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

RAM:
KLEVV Cras XR5 RGB 32GB (2x16GB) 6200MHz CL32 INTEL XMP 3.0 - AMD EXPO DDR5 Heatsink Beyaz Ram (KD5AGUA80-62A320S) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

SSD:
Kingston NV3 1TB NVMe PCIe 4.0 Okuma 6000MB – Yazma 4000MB M.2 SSD (SNV3S/1000G)

KASA:
ASUS A21 Plus ARGB Temperli Cam USB 3.2 mATX Mesh Siyah Mid Tower Gaming Kasa

Sistem bu şekilde sadece psu karar veremiyorum. Arada 3.400tl gibi bir rakam oynuyor. Konuda da belirttiğim gibi nasıl yapsam bilemedim.

Bitfenix veya Asus tercih edilebilir o zaman ama sakın ENERMAX alma.
Ben de hiç güvenemediğim için o şekilde almak içime sinmedi.

Peki Asus ve Biftenix hakkında ne düşünüyorsunuz biri asus 750w bronze - Bitfenix 850w gold

İnternetten araştırdım biraz kullanılan malzemeler oldukça iyiymiş Bitfenix'in ama çok bir incelemesi yok ürünün.

Bütçeyi zorlayabilirsen:

Hocam başlık neden böyle oldu bilmiyorum bir arkadaş değiştirdi sanırım başlığı. Düzeltemedim de. Açıklamada da belirttim sadece bu 3 psu'dan birini alabiliyorum hazır sistem olduğu için.

Hocam başlık neden böyle oldu bilmiyorum bir arkadaş değiştirdi sanırım başlığı. Düzeltemedim de. Açıklamada da belirttim sadece bu 3 PSU'dan birini alabiliyorum hazır sistem olduğu için.

Moderasyon ekibide bazen okumuyor mesajları olur öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı