1.000 TL civarı Hepsiburada üzerinden klavye önerisi

Bütçe
500-1200

Rampage bir klavyeye o kadar para verilmez sende vermeni tavsiye etmiyorum aynı fiyata çok daha kaliteli klavyeler alınır.

Razer olan mekanik değil membran switch ama daha kaliteli bir ürün Game Booster açıkçası çok güven vermeyen kalitesiz malzeme kullanan bir marka alacaksanız Razer alın.
biliyorum sadece razer ı farem ve kulaklığım razer diye yazıdım gamebooster de gözüme güzel gözüktü diye yazdım
Aliexpress'ten ilk sipariş indirimi ile güzel bir mekanik klavye alınabiliyor.
ben taksitli alacam oyüzden malesef
bakarım hoşuma giderse alırım teşekkürler

Rampage bir klavyeye o kadar para verilmez sende vermeni tavsiye etmiyorum aynı fiyata çok daha kaliteli klavyeler alınır.
Neden rampage deyince herkes bir ön yargı ile yaklaşıyor? Kulaklığımı da rampage alıcam (Alquist) Klavye de gayet iyi ve arkadaşın bütçesine de uyuyor neden olmasın

Neden Rampage deyince herkes bir ön yargı ile yaklaşıyor? Kulaklığımı da Rampage alacağım (alquist) klavye de gayet iyi ve arkadaşın bütçesine de uyuyor neden olmasın.

Kalitesi kötü çünkü hocam bende Rampage kullanıyorum fakat MSI RGB+mekanik bir klavye almak yerine Rampage'nin öyle bir klavyesine daha çok para vereyimki.

Güzel alınabilir.

ben hepsiburada için demiştim ginede sağol

Kalitesi kötü çünkü hocam bende Rampage kullanıyorum fakat MSI RGB+mekanik bir klavye almak yerine Rampage'nin öyle bir klavyesine daha çok para vereyimki.

Güzel alınabilir.
xpg blue switch aldım umarım memnun kalırım

Hocam araştırmama göre senin dediğin klavye Outemu'nun kronik sorunlu switch ini kullanıyor almanı önermem çift tıklama falan olabilir tabii senin terçihin yine de saygı duyarım.

Hocam araştırmama göre senin dediğin klavye Outemu'nun kronik sorunlu switch ini kullanıyor almanı önermem çift tıklama falan olabilir tabii senin terçihin yine de saygı duyarım.

Güzel alınabilir.
hocam blue switch aldım da yan odaya gidermi sesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…