Alıcı 1.000 TL Civarı Oyun Kasası

teknodisko

Hectopat
Daha fazla  
Oynayacağım oyunlar çok performans istemediği için böyle bir masaüstü bilgisayar arıyorum. Monitör sıfır alacağım. Kasadan beklentim en az 4. nesil i3 , 2. nesil i5, Fx 6300 işlemcili 660ti veya buna yakın bir ekran kartı, 8 gb ram, fazla yıpranmamış kasa. Alacağım kasanın hiç bir parçasında problem olmamalı( Coil Whine, elektrik kaçağı, anakart pin bozukluğu yamukluğu, herhangi bir kırık çıkık...) Kasa ve güç kaynağı hariç geri kalan parçaları da alabilirim. En fazla 5-6 senelik bir sistem olmalı. Şanlıurfa'da satan olursa çok daha iyi olur. İyi forumlar...

Oynayacağım oyunlar çok performans istemediği için böyle bir masaüstü bilgisayar arıyorum. Monitör sıfır alacağım. Kasadan beklentim en az 4. nesil i3 , 2. nesil i5, Fx 6300 işlemcili 660ti veya buna yakın bir ekran kartı, 8 gb ram, fazla yıpranmamış kasa. Alacağım kasanın hiç bir parçasında problem olmamalı( Coil Whine, elektrik kaçağı, anakart pin bozukluğu yamukluğu, herhangi bir kırık çıkık...) Kasa ve güç kaynağı hariç geri kalan parçaları da alabilirim. En fazla 5-6 senelik bir sistem olmalı. Şanlıurfa'da satan olursa çok daha iyi olur. İyi forumlar...

Merhaba, elimde i3 4130 ve asus GTX 660 ti mevcut isterseniz satabilirim. Daha yüksek modeller de mevcuttur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Telefon bırakırsanız görüşelim.

0539 303 19 43.

İ3 4160 işlemci
MSI h81m-pro vd anakart
Corsair 8GB DDR3 1600MHz RAM
MSI R7 360 2GB ekran kartı
WD 500GB harddisk
Xilence 500w güç kaynağı
Xigmatek Asgard 382 midtower kasa.

Güç kaynağı hariç tüm parçaların 12.09.2017'ye kadar garantisi var. Faturası mevcuttur. İstediğim fiyat 1200TL.

Merhaba, 1000 liralık bir kasa toplarsanız şayet 2. el güncel versiyon parçaları almanız sisteminizin daha iyi çalışmasını sağlar. Sıfır fiyatına düşük özellik toplayacağınıza 2. el olsun özellik biraz daha üstün olsun daha iyi olur enim açımdan. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı