FIFA oynamayı düşünüyorum. Aklımda F310 var fakat yenilerde çok gamepad piyasaya sürüldü. Bu fiyata daha iyisi var mıdır merak ediyorum.
FIFA oynamayı düşünüyorum. Aklımda F310 var fakat yenilerde çok gamepad piyasaya sürüldü. Bu fiyata daha iyisi var mıdır merak ediyorum.
Kupon yakalayıp ya da bütçeyi arttırıp bunu almaya çalışın. F310 2 sene daha beklerse reşit olacak, öyle söyleyeyim.
EasySmx X5 tam 1000 TL
Hocam son öneri yapan arkadaşın attığı kol nasıl? Fiyat farkına değer bir kol ise alırım 400 TL fark etkilemez.
Nerede hocam ben de bakıyorum da.
Site çok güvenilir durmuyor hocam.400 liralık bir fark olacağını sanmıyorum. Alınır o da iyi ürün.
![]()
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Zone
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch / Switch Lite / Switch OLED, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Arayüz: C Tipi Pil: Üçlü Lityum 750 mah Net Ağırlık: 218g Boyut: 13.70 × 6.70 × 17.40 cm Ürün...shop.connectgame.com.tr
Daha önce satın alımlarım oldu, hatta 1 hafta önce de satın alım yaptım buradan.Site çok güvenilir durmuyor hocam.
Site çok güvenilir durmuyor hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.