Hocam bu biraz daha günlük kullanım gibi. Speed bir yüzey değil yani. Speed yüzeylerin malzemeleri klasik kumaşlardan biraz daha farklı oluyor.
Wraith Blade Y Hard MousepadSiyah bir setup kuruyorum o yüzden siyah bir mouse pad lazım. Bütçem 1000 TL Max 1200'e esner Speed bir mouse pad olması önemli.
Wraith'in sitesini inceleyebilirsin. Ya da Klasse Longteng siyah da var. Ona da bir bak istersen.
Hocam bu biraz daha günlük kullanım gibi. Speed bir yüzey değil yani. Speed yüzeylerin malzemeleri klasik kumaşlardan biraz daha farklı oluyor.
Hocam söylemeyi unutmuşum uzun bir mousepad önerisi varmıdır klavyeyide alsın iatiyorumda mousepad
Reis öyle kare bir şey düşünmüyorum klavyeyide alsın istiyorum Wraith'e baktım 1800 TL şu an gri mouse pad biraz tuzlu geldi neredeyse 2 k
Hocam söylemeyi unutmuşum uzun bir mouse pad önerisi var mıdır klavyeyide alsın iatiyorumda mouse pad
Masa boyu olarak 1000-1200TL'ye çok kaliteli bir şey bulabileceğinizi sanmıyorum en iyi seçenek SteelSeries falan olabilir ama bir bakayım fiyatlara.
Edit: Pek o fiyatlara kaliteli seçenek yok ya dediğim gibi SteelSeries falan alacaksınız veya orta kalite masa boyu Klasse porge gibi markalara bakabilirsiniz ama dediğim gibi çok bir kalite beklemeyin, ya da normal boyutlarda önerdiğim tipte alacaksınız.
Glorious Elements Ice modelini 2 yıldır kullanıyorum ve halen sildikten sonra ilk günkü gibi.Klasse mouse pad almayı düşünüyorum şu an ama genelde bu markalardada bir süreden sonra ilk günkü gibi olmuyor yüzeyi SteelSeries'ya da Glorious'un mousepadlarini alsam ne kadar süre yüzeyi iyi bir şekilde kullanabilirim sizce?
Klasse mouse pad almayı düşünüyorum şu an ama genelde bu markalardada bir süreden sonra ilk günkü gibi olmuyor yüzeyi SteelSeries'ya da Glorious'un mousepadlarini alsam ne kadar süre yüzeyi iyi bir şekilde kullanabilirim sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.