1.000 TL'ye kadar PC için gamepad öneri

Sorunlu dediniz bende sorunlarını merak ettim :D fiyatını hak etmiyor deseydiniz okey bende zaten değiştirmeyi düşünüyorum hocam Xbox kolu alacam.
XBOX kolu bence de fiyatını hak etmiyor kablosuz kullanmayı düşünüyorsan ve bütçen X15'ten fazlaysa 8bitdo 2C alabilirsin 1000Hz 2.4G ve kablolu üstüne gecikmesi düşük.
Aga bu arada saatlerce temuyu araştırdım ettim cartcurt 29 dolar ürün alıpta ücretsiz kargo ile gümrüğe takılan bile olmuş. Beklemek sorun değil su gibi geçer ama o kadar bekleyip gümrüğe takılacak para iadesi alamıcam cartcurt cidden sıkıntı. Trde satılan bir tık kullanılabilir bir ürün önersen fena olmazdı.
Satış fiyatı 25 dolar kalacağını sanmam.

Devlet bazen, devlet bazen.. 1 tane de kendine alır
Eki Görüntüle 2372420

Aga bu arada saatlerce temuyu araştırdım ettim cartcurt 29 dolar ürün alıpta ücretsiz kargo ile gümrüğe takılan bile olmuş. Beklemek sorun değil su gibi geçer ama o kadar bekleyip gümrüğe takılacak para iadesi alamıcam cartcurt cidden sıkıntı. Trde satılan bir tık kullanılabilir bir ürün önersen fena olmazdı.
Kalmasının imkanı yok dostum benim. Güven bana. Temu gümrükle birlikte çalışıyor.

Geri
Yukarı